Ελλάδα|06.12.2023 14:32

Στον ανακριτή ο τράπερ και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας που «ρήμαζαν» ΑΤΜ - Τι θα υποστηρίξουν

Newsroom

Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν τα  μέλη της συμμορίας που κατηγορούνται ότι είχαν ανατινάξει δεκάδες ΑΤΜ, ανάμεσά τους και ο γνωστός τράπερ. Συνολικά οι κατηγορούμενοι φέρονται να πραγματοποίησαν οχτώ χτυπήματα ενώ αποκομίζοντας ποσό μεγαλύτερο των 710.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ο τράπερ θα δηλώσει ένοχος για ένα μόνο χτύπημα που έλαβε χώρα στην Ερμιόνη, ενώ για τα υπόλοιπα θα δηλώσει αθώος.

Μάλιστα σε σχέση με τη φερόμενη εμπλοκή του στην ένοπλη ληστεία στο Αίγιο, όπου κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών, έχει προσκομίσει και στοιχεία που κατά τον ίδιο αποδεικνύουν πως δεν βρισκόταν στο σημείο. Την ίδια ώρα, ο ένας εκ των τριών  της συμμορίας φαίνεται να παραδέχεται αυτά τα χτυπήματα. 

«Όταν βρεθώ ενώπιον της Δικαιοσύνης, θα αποδεχθώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει»

Ο τράπερ, σε δήλωσή του στον Alpha, ζήτησε «συγγνώμη» και υπογράμμισε πως «αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανέναν».

«Στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω το λάθος και να το πληρώνω. Θα είμαι και αυτήν τη φορά ειλικρινής όταν βρεθώ ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα αποδεχθώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει.

Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους με την εκ νέου εμπλοκή μου και ζητώ συγγνώμη. Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανέναν».

Παραλίγο να ανατινάξουν ολόκληρο χωριό: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας του τράπερ

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται «στο φως» για τη δράση της συμμορίας.

Όπως φαίνεται σε νέο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε ο ΣΚΑΙ, η συμμορία ήταν έτοιμη ακόμα και να ρισκάρει να ανατινάξει ένα ολόκληρο χωριό, καθώς στα Ψαχνά Ευβοίας είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό σε ATM που ήταν σε πρόσοψη πρατήριου υγρών καυσίμων

Στο βίντεο από το χτύπημα της συμμορίας, διακρίνονται τα μέλη της, να βάζουν τον εκρηκτικό μηχανισμό και αν απομακρύνονται. Όταν αυτός εκρήγνυται φαίνεται ότι ξαναγυρίζουν πίσω. 


ειδήσεις τώρασυμμορίαΑΤΜτράπερ