Ελλάδα|07.12.2023 07:36
Απεργία: Χωρίς ταξί και σήμερα - Πορεία των αυτοκινητιστών το απόγευμα
NewsroomΧειρόφρενο μέχρι και τα ξημερώματα της Παρασκευής έχουν τραβήξει οι οδηγοί ταξί διαμαρτυρόμενοι για το φορολογικό νομοσχέδιο, Χθες 1500 ταξί πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή όπως αναφέρει το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).
Νέα πορεία έχει προγραμματιστεί σήμερα το απόγευμα όπου ψηφίζεται το φορολογικό νομοσχέδιο και έχει προγραμματιστεί νέα πορεία με τα ταξί. Συγκέντρωση στις 17:00 στη συμβολή Σπ. Πάτση και Λ. Καβάλας. Οι ομάδες περιφρούρησης θα είναι παντού. Κανένα ταξί στους δρόμους».
Διαβάστε ακόμη
- Οι επόμενες κινήσεις της Οργανωτικής Επιτροπής Δημοψηφίσματος μετά το «όχι» του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ
- Αναζητούνται νοσηλευτές για τα νοσοκομεία - Τα νέα κίνητρα που εξετάζει το υπουργείο Υγείας
- Το αίτημα Ανδρουλάκη για κάλπες, το «σήμα» Σαμαρά για μήνυση για τις υποκλοπές και η πρόταση Μητσοτάκη σε κορυφαίο δημοσιογράφο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας
- Οι γραμμές άμυνας της κυβέρνησης: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ