Ελλάδα|07.12.2023 17:27
Κίνηση στους δρόμους: Χάος σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα
NewsroomTo αδιαχώρητο επικρατεί σε συγκεκριμένους δρόμους της Αθήνας, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος μεταβαίνει προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου να αναχωρήσει για την Τουρκία.
Από τις 17:00 έχει ξεκινήσει διακοπή κυκλοφορίας από Λ. Κατεχάκη έως Αεροδρόμιο λόγω διέλευσης επισήμου. Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στη Μεσογείων, την Κατεχάκη αλλά και την Πανόρμου.
Άνοιξαν οι σταθμοί του Μετρό
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, άνοιξε και ο τελευταίος σταθμός του Μετρό που παρέμενε κλειστός, το Σύνταγμα και η κυκλοφορία των συρμών διεξάγεται κανονικά παντού.
Διαβάστε ακόμη
- Αποκάλυψη Wall Street Journal: Ο Τραμπ θέλει τη δολοφονία και του γιου Χαμενεΐ αν δεν δεχτεί τις αμερικανικές απαιτήσεις
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 32,7% ανέβηκε η ΝΔ - 7 στους 10 συμφωνούν με την αποστολή ελληνικών φρεγατών στην Κύπρο
- Δίκη για βίντεο στα Τέμπη: Νέα τροπή - Κατάσχονται και οι υπολογιστές της Περιφέρειας Θεσσαλίας
- Γιατί καθυστερεί το ChatGPT μόνο για ενήλικες - «Έχουμε υψηλότερες προτεραιότητες» λέει η OpenAI