Ελλάδα|07.12.2023 20:37

Κλιμάκιο της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής στην Αράχωβα για το χάσκι - Εντείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Newsroom

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση του βασανισμού του χάσκι Όλιβερ και τον εντοπισμό του κακοποιητή του άτυχο ζώου, καθώς κλιμάκιο της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής μετέβη στην Αράχωβα για να διερευνήσει τα στοιχεία.

Το συγκεκριμένο τμήμα της αστυνομίας δεν αναλαμβάνει την υπόθεση, αλλά έχει συμβουλευτικό ρόλο. Στην Αράχωβα έχουν μεταβεί δύο άτομα του τμήματος, ώστε, βάσει εμπειρίας, να συνδράμουν στη συλλογή στοιχείων που αφορούν στην έρευνα.

Έτσι η Αστυνομία θα ερευνήσει διεξοδικά την υπόθεση ζωοκτονίας που έχει συγκλονίσει τη χώρα, για να μπορέσει να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη και να συλλάβει τον δράστη.

Δεν θα γίνει εκταφή του Όλιβερ

Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες διαψεύδουν το σενάριο εκταφής του χάσκι, καθώς φίλος του ιδιοκτήτη του σκύλου φέρεται να πέταξε τη σορό του ζώου σε χωράφι, μέσα σε σακούλα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι βρέθηκαν οστά και μέρος του σώματος, τα οποία θα μεταφερθούν προς εξέταση.

Αράχωβασκύλοςειδήσεις τώραΧάσκι