Ελλάδα|09.12.2023 21:56

Αράχωβα: Κάμερες, μαρτυρίες και καταγγελίες δίνουν απαντήσεις για τον Όλιβερ - Τα τρία νέα στοιχεία που αναμένεται να ρίξουν φως

Newsroom

Κάμερες ασφαλείας, μαρτυρίες αλλά και καταγγελίες κατοίκων βρίσκονται στο μικροσκόπιο των έμπειρων αξιωματικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών που κλήθηκαν να λύσουν γρίφο της βάναυσης δολοφονίας του Χάσκι της Αράχωβας. Εξετάζουν δηλαδή εάν βρήκε μαρτυρικό θάνατο από ανθρώπινο χέρι ή κακοποιήθηκε από άλλα ζώα.

Την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ δηλώνει σοκαρισμένος μετά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν βρήκε κακοποιημένο χάσκι του λίγο πριν το άτυχο ζώο καταλήξει.

Άρση απορρήτου επικοινωνιών

Μιλώντας στο OPEN και έπειτα από τέσσερις καταθέσεις που έδωσε, δεν έκρυψε την πρόθεσή του να καταφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον όσων τον έβαλαν στο κάδρο των υπόπτων της κακοποίησης του ζώου δηλώνοντας ότι δίνει έμφαση στο «να βρεθεί ο εγκληματίας».

Σημειώνεται ότι οι Αρχές προχώρησαν σε άρση απορρήτου επικοινωνιών προκειμένου να φτάσουν στα άτομα που βρέθηκαν στο σημείο όπου κακοποιήθηκε ο Όλιβερ το επίμαχο χρονικό διάστημα, ενώ η σορός του θα μεταφερθεί για ενδελεχή εξέταση σε πανεπιστημιακά εργαστήρια.

Παράλληλα, κάτοικοι και φορείς της Αράχωβας κάνουν έκκληση να βρεθεί ο βασανιστής του ζώου ζητώντας την υποδειγματική τιμωρία του έτσι ώστε να σταματήσει η στοχοποίηση της περιοχής.

Τρία νέα στοιχεία ίσως ρίξουν φως στην υπόθεση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, υπάρχουν τρία νέα στοιχεία το οποία αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ που βασανίστηκε ο σκύλος, κάτοικος είδε έναν άνθρωπο με αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην περιοχή και έναν σκύλο που έμοιαζε στον Όλιβερ, παράλληλα υπάρχει βίντεο από κάμερα κτιρίου που ίσως να οδηγήσει στον δράστη, ενώ ήδη από σήμερα, Σάββατο έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος καταθέσεων.

Χάσκιειδήσεις τώρασκύλοςΑράχωβα