Ελλάδα|10.12.2023 15:48

Επεισόδια στου Ρέντη: «Αν όντως το έκανε κατέστρεψε τη ζωή του - Καταθέτει και ο άλλος γιος μου στη ΓΑΔΑ», λέει ο πατέρας του 18χρονου

Newsroom

Σοκαρισμένη είναι και η οικογένεια του 18χρονου που φέρεται να ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική κροτίδα που τραυμάτισε σοβαρότατα τον 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη στου Ρέντη.

Ο πατέρας του νεαρού, μιλώντας στην ΕΡΤ, εκτίμησε πως αν ο γιος του όντως πέταξε την κροτίδα «κατέστρεψε τη ζωή του» και επεσήμανε πως αυτή την ώρα καταθέτει στη ΓΑΔΑ και ο μικρότερος γιος του. 

«Δεν τον είχα να κάνει αυτό το πράγμα»

«Τον έπιασαν χθες το βράδυ στο σπίτι της κοπέλας του. Ήταν σε αυτούς που είχαν πιάσει την Πέμπτη αλλά τον άφησαν την Παρασκευή το βράδυ. Εγώ το έμαθα από την κοπέλα του που με πήρε και μου είπε να πάω στη ΓΑΔΑ για να του φέρω φαγητό. Ήρθαν και κάτι αστυνομικοί από εδώ, από το σπίτι, και μου είπαν ότι έχουν πιάσει και άλλα 15-20 άτομα», είπε ο πατέρας του 18χρονου.

«Τίποτα άλλο δεν ξέρω. Τώρα είναι και ο μικρός μου ο γιος στην ΓΑΔΑ, 16 χρονών, ήταν και αυτός στο γήπεδο, και δίνει κατάθεση», πρόσθεσε.

Και τόνισε πως ο γιος του «μόνο πορτοκαλάδα έπινε. Πήγαινε στη σχολή να γίνει υδραυλικός, δεν τον είχα να κάνει αυτό το πράγμα. Αν μου το είχε πει ο γιος μου θα είχα πάει από μόνος μου να καταθέσω, να ελαφρύνω τη θέση του. Αν όντως το έχει κάνει αυτός πάει, κατέστρεψε τη ζωή του».

Ρέντηειδήσεις τώρααστυνομικόςοπαδική βία