Ελλάδα|11.12.2023 19:00

Επεισόδια στου Ρέντη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι χούλιγκαν πετούν τη φωτοβολίδα και τρέχουν στο γήπεδο

Newsroom

Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τις στιγμές μετά την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού φέρνει στο φως της δημοσιότητας το OPEN και η δημοσιογράφος Μίνα Καραμήτρου. Σε αυτό φαίνεται πλήθος χούλιγκαν να γυρνά τρέχοντας προς το «Μελίνα Μερκούρη» για να κρυφτούν, ενώ έχει προηγηθεί η ρίψη φωτοβολίδας που τραυμάτισε βαρύτατα τον 31χρονο αστυνομικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού φαίνονται οι χούλιγκαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους να πετούν βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες και αφού έχουν προκαλέσει τα επεισόδια, στη συνέχεια να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση και να κατευθύνονται και πάλι προς το γήπεδο.

Πρόκειται για ένα βίντεο το οποίο έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και προσπαθούν να δουν πως μπορούν να το αξιοποιήσουν και πως μέσα από αυτό θα καταφέρουν να ταυτοποιήσουν περισσότερα άτομα τα οποία θα κατηγορηθούν για την επίθεση στον αστυνομικό.

Βαριές κατηγορίες για τους εμπλεκόμενους

Σύμφωνα με τη Μίνα Καραμήτρου οι αστυνομικοί ετοιμάζουν μία δικογραφία η οποία δεν θα περιέχει μόνο την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Θα περιέχει κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση με αρχηγικά μέλη.

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή ερευνούν τα κινητά τηλέφωνα συγκεκριμένων προσώπων και η εντολή η οποία έχουν είναι να ψάξουν τις συνομιλίες τους 15 ημέρες πριν τον συγκεκριμένο αγώνα.

ειδήσεις τώραΡέντηΡέντηςεπεισόδιααστυνομικός