Ελλάδα|12.12.2023 08:42

Βριλήσσια: Εθισμένος στην πορνογραφία δηλώνει ο κομμωτής με τις κρυφές κάμερες - Την καταδίκη του ζητά η οικογένειά του

Newsroom

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον 49χρονο κομμωτή που είχε εγκαταστήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες της επιχείρησης του, στα Βριλήσσια, καθώς και στο υπνοδωμάτιο της θετής του κόρης και στην τουαλέτα του σπιτιού τους.

Ο κομμωτής συνελήφθη για παράβαση προσωπικών δεδομένων και μάλιστα, παραδέχθηκε την πράξη του στους αστυνομικούς, λέγοντας ότι «είναι εθισμένος στην πορνογραφία».

Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος, ο 49χρονος είχε τη δυνατότητα να επεμβαίνει στο σύστημα αρχειοθέτησης των αρχείων που κατέγραφε καθώς και να αντιγράφει, να αλλοιώνει, να συλλέγει, να αποθηκεύει και ανακτά τα βίντεο με τις καταγραφές.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Mega, μια ημέρα μετά τη σύλληψή του κομμωτή, παρουσιάστηκε ενώπιον των αστυνομικών η σύζυγός του, η οποία κατέθεσε πως ο 49χρονος είχε τοποθετήσει δύο κάμερες στην τουαλέτα και το υπνοδωμάτιο της θετής του κόρης, ζητώντας την ποινική του δίωξη.

Ακολούθησε έρευνα σε όλο το σπίτι και, όπως προέκυψε ο κομμωτής είχε τοποθετήσει κάμερα στον θερμοσίφωνα και στο καλώδιο της τηλεόρασης που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του κοριτσιού.

Οι αστυνομικοί έστειλαν τις ψηφιακές συσκευές που κατάσχεσαν τόσο από το σπίτι όσο και από το κομμωτήριο για εξέταση.

Δικαιοσύνη ζητά η κόρη του 49χρονου

Η κόρη της συζύγου του κομμωτή ζητά δικαιοσύνη μιλώντας στον Alpha:

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα η οποία είναι διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια. Βρίσκομαι σε σοκ, αλλά νομίζω σε μεγαλύτερο σοκ βρίσκεται η μητέρα μου οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμοι γίνεται για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Θέλω να πληρώσει γι' αυτά που έχει κάνει. Ζητώ δικαιοσύνη, είμαστε εναντίον του και εγώ και η μητέρα μου και η αδερφή της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ, θέλω να εξαφανιστώ» δήλωσε η μητέρα της και σύζυγος του δράστη. 

κάμερεςκομμωτήριοΒριλήσσιαειδήσεις τώρα