Ελλάδα|13.12.2023 10:11

Σάλος με το bullying σε 7χρονο μαθητή στον Βόλο: Καταγγελίες για τη διευθύντρια - Τι λέει ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων

Newsroom

Σάλο έχει προκαλέσει το σοβαρό περιστατικό άγριου bullying σε βάρος μαθητή δημοτικού στον Βόλο όπου συμμαθητές του παιδιού τον ξεγύμνωσαν και έπαιζαν τρίλιζα στα οπίσθιά του.

Καταγγελία για το περιστατικό

Η οικογένεια του ανήλικου έχει καταθέσει έγγραφη καταγγελία στην Αστυνομία για το περιστατικό, ενώ ο πατέρας του παιδιού καταγγέλλει ότι η διεύθυνση του σχολείου του ανέφερε ότι επιθυμεί να υποβαθμίσει την υπόθεση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων του τέταρτου δημοτικού σχολείου Βόλου σημείωσε ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες διερεύνησης του περιστατικού μέσω της αστυνομικής διεύθυνσης που έλαβε την καταγγελία, της διευθύντριας του σχολείου καθώς και της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η διευθύντρια είπε ότι έχει κινήσεις τις διαδικασίες

Αναφορικά με τις καταγγελίες του πατέρα ότι η διεύθυνση του σχολείου επιχειρεί να μη λάβει διαστάσεις το ζήτημα, ο ίδιος είπε ότι μιλώντας με τη διευθύντρια του σχολείο ενημερώθηκε ότι το σχολείο έχει κινήσει τις διαδικασίες για να ερευνηθεί η υπόθεση όπως πρέπει.

Σημείωσε επίσης ότι έχει τοποθετηθεί και ψυχίατρος για τον οποίο ενημερώθηκαν και οι γονείς, ενώ σημείωσε ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν έχουν επαναληφθεί παρόμοια περιστατικά στο ίδιο το παιδί ή και σε άλλα παιδιά.

ειδήσεις τώραbullyingμαθητέςσχολείοΒόλος