Ελλάδα|13.12.2023 19:46
Συναγερμός στην πυροσβεστική: Έκρηξη λέβητα πετρελαίου σε μονοκατοικία στο Κορωπί
NewsroomΙσχυρή έκρηξη από λέβητα πετρελαίου σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτη (13/12/2023) σε ισόγεια μονοκατοικία, επί της οδού Σπύρου Δάβαρη, στο Κορωπί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Mesogianews, η ιδιοκτήτρια έθεσε λίγο πριν από τις 18.00 σε λειτουργία το σύστημα θέρμανσης και αμέσως ο λέβητας που βρισκόταν στο υπόγειο του σπιτιού εξερράγη.
Έντρομη η γυναίκα άρπαξε το παιδί της και εγκατέλειψαν το σπίτι. Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορωπίου. Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα που προσπάθησαν να μην επεκταθεί η φωτιά στην οικία. Η κατάσβεση ήταν δύσκολη γιατί σημειώθηκε και δεύτερη αλλά μικρότερη έκρηξη.
Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις