Ελλάδα|14.12.2023 19:35

Ξάνθη: Θρήνος στην κηδεία της 19χρονης που παρασύρθηκε από αστυνομικό

Newsroom

Κηδεύτηκε σήμερα μέσα σε κλίμα οδύνης η 19χρονη Αϊσέ από την Ξάνθη που παρασύρθηκε από υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. που οδηγούσε 34χρονος αστυνομικός, στις 6 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το Grtimes, όλοι οι συγχωριανοί της θανούσας συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της οικογένειας για να απευθύνουν τον τελευταίο χαιρετισμό στην άτυχη κοπέλα και να συλλυπηθούν τους οικείους της, πριν οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία, στο χωριό Παλιός Ζυγός Ξάνθης.

Η τελετή έγινε σύμφωνα με τα μουσουλμανικά έθιμα που ακολουθούν οι Πομάκοι της περιοχής.

Πορεία διαμαρτυρίας στην Ξάνθη για την Αϊσέ

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν πολίτες της Ξάνθης, για τον θάνατο της 19χρονης ζητώντας να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση και να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης και κατευθύνθηκαν προς την Αστυνομική Διεύθυνση στην Ξάνθη φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας δικαιοσύνη για τη μνήμη της νεαρής, σύμφωνα με το xanthinea.gr.

Η 19χρονη άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Η άτυχη κοπέλα είχε βγάλει βόλτα το σκύλο της, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αστυνομικός.<

παράσυρσηΞάνθηαστυνομικοίαστυνομικόςειδήσεις τώρα