«Ξυπνούσε με κλάματα, δεν ήθελε να πάει σχολείο»: Νέα καταγγελία για bullying στο σχολείο που φοιτά ο 7χρονος στον Βόλο
NewsroomΘύματα bullying είχαν πέσει άλλα δύο παιδιά που φοιτούσαν στο σχολείο που φοιτά σήμερα ο 7χρονος, τον οποίο έγδυσαν και ζωγράφισαν πάνω του συμμαθητές του στο Βόλο. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η μητέρα των παιδιών η τότε διοίκησή έμεινε άπραγη.
«Επειδή έχει μικρό τραυλισμό ο δικός μου, τον κορόιδευαν. Και αναγκάστηκε να γίνει επιθετικός ο γιος μου και άλλαξε σχολείο και είναι διαφορετικός. Καμία σχέση. Αφού ορμούσαν και τον κορόιδευαν και του έκαναν χίλια δύο αναγκαστικά έκανε άμυνα. Και τώρα το παιδάκι έχει ηρεμήσει που έχει αλλάξει σχολείο» είπε η μητέρα των παιδιών, μιλώντας στο MEGA.
«Τον είχαν σπρώξει, δεν του μιλούσαν. Τον έδιωχναν από την παρέα τους. Επειδή ο δικός μου δεν μπορεί να τρέξει, να παλέψει, όπως κάνουν τα άλλα παιδιά και να παίζουν όλα. Αλλά παιδιά ήθελαν να παίξουν μπάλα και το παιδί το είχαν βάλει στη γωνία. Δεν του μιλούσαν καθόλου. Περίμενε πως θα περάσουν οι μέρες, να έρθει η Παρασκευή και να μην πάει σχολείο. Το πρωί ξυπνούσε με κλάματα, δεν ήθελε να πάει σχολείο».
Τελικά, αποφάσισαν να αλλάξουν σχολείο, όταν μαθητής έριξε γροθιά στην κοιλιά στον μικρότερο γιο του ζευγαριού. «Επειδή είχε βγει μπροστά πρώτος στο τρέξιμο, τον είχε χτυπήσει στην κοιλιά. Εν τω μεταξύ ο γυμναστής έλειπε, την ώρα που είχε μάθημα γυμναστικής πήγε πάνω να πιει καφέ. Την άλλη μέρα το πρωί είχε πρηστεί η κοιλιά του και του λέω "από τι είναι αυτό;" και μου λέει "μαμά με είχε χτυπήσει ο τάδε". Πήρα τηλέφωνο στη διευθύντρια μου λέει θα μιλήσω στο παιδί και μετά δεν το παραδέχτηκε κανένα».
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων