Ελλάδα|15.12.2023 11:58

Ακόμη ένα περιστατικό bullying σε σχολείο: Μαθητές χτύπησαν αγοράκι Δημοτικού στα γεννητικά όργανα

Newsroom

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά σχολικού εκφοβισμού στα σχολεία, και μάλιστα σε παιδιά μικρών ηλικιών. Σύμφωνα με περιστατικό που φέρνει στη δημοσιότητα το cretaone.gr, και το οποίο ακόμα δεν έχει καταγγελθεί στην αστυνομία, μαθητές των πρώτων τάξεων δημοτικού στο Ηράκλειο, της Κρήτης χτύπησαν συμμαθητή τους στα γεννητικά του όργανα, λίγα μέτρα έξω από το σχολείο.

Όταν συνέβη αυτό, το αγοράκι είχε μόλις σχολάσει και κατευθυνόταν στο σπίτι του, έχοντας παρέα δύο φίλους και συμμαθητές του.

Στο δρόμο, φέρεται να τον περίμεναν οι ανήλικοι μαζί με μια παρέα κοριτσιών από το σχολείο. Τότε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  ξεκίνησαν να χτυπούν το παιδί. Ανάμεσα στα σημεία που το χτύπησαν ήταν και τα γεννητικά του όργανα. Άναυδοι και τρομοκρατημένοι οι φίλοι του προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν, με δύο παιδιά να απωθούν τους μικρούς δράστες.

Διασώστες σταμάτησαν και βοήθησαν το αγόρι

Το επεισόδιο έληξε όταν κατά τύχη, από το δρόμο πέρασε ένα ασθενοφόρο και οι διασώστες που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε έβαλαν τη σειρήνα και πλησίασαν για να βοηθήσουν τον ανήλικο.

Ταυτόχρονα, επί τόπου έσπευσε και μία γυναίκα που σταμάτησε το όχημά της, κατέβηκε και χώρισε τα παιδιά. Το χτυπημένο αγοράκι υποβασταζόμενο πήγε σε σπίτι φίλου του και από εκεί το παρέλαβε η έντρομη μητέρα του.

Άμεσα ενημερώθηκε ο εκπαιδευτικός της τάξης που φέρεται να δήλωσε αναρμόδιος για το περιστατικό καθώς ο ξυλοδαρμός του μικρού μαθητή από συμμαθητές τους έγινε έξω από το σχολείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην αρχή της σχολικής χρονιάς οι φερόμενοι δράστες και το θύμα έκαναν παρέα καθώς όλοι πήγαν στο συγκεκριμένο σχολείο από άλλα σχολεία του Ηρακλείου.

σχολείοξυλοδαρμόςειδήσεις τώραbullyingπαιδιά