Θεσσαλονίκη: Επιστρέφονται πινακίδες και άδειες κυκλοφορίες λόγω Χριστουγέννων - Οι εξαιρέσεις
NewsroomΕπιστρέφονται οι άδειες ικανότητας οδήγησης, πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων που έχουν αφαιρεθεί από τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διευκολυνθεί το κοινό στις μετακινήσεις του, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Η επιστροφή των στοιχείων κυκλοφορίας θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος) από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας (Β. Γεωργίου Ά 1, γραφείο 12Γ), από την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 μέχρι και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 (καθημερινές 8.00-14.00 και Σαββατοκύριακα 11.00-14.00).
Της απόφασης αυτής εξαιρούνται: Οι παραβάσεις οι οποίες αφορούν σε στάθμευση η οποία παρεμποδίζει κεκλιμένο επίπεδο (ράμπα) ΑμεΑ καθώς και στάθμευση σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία (πινακίδες Ρ-71 και Ρ-72) και η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές καθώς οι αποφάσεις αυτές δεν εμπίπτουν στην παρούσα διαδικασία επιστροφής στοιχείων.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- Τα σενάρια για ανασχηματισμό, το αφήγημα της σταθερότητας και η απειλή της χαλαρής ψήφου
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Περιορίζονται οι βροχές από σήμερα - Ο καιρός τις επόμενες ώρες