Ελλάδα
|
15.12.2023 19:20
Απίστευτο περιστατικό στη Χαλκίδα: Άνοιξε ο δρόμος και ... κατάπιε βυτιοφόρο
NewsroomΈνα βυτιοφόρο εγκλωβίστηκε στην περιοχή Καράμπαμπας στη Χαλκίδα, καθώς διέσχιζε δρόμο, που είχε υποστεί καθίζηση.
Μάλιστα, από το βάρος έσπασαν οι σωλήνες του νερού που βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο, με συνέπεια να πλημμυρίσει νερά η ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με μαρτυρίες στο evima.gr, ο οδηγός πήγε να στρίψει κανονικά και ξαφνικά υποχώρησε η άσφαλτος.
Στο σημείο σπεύδουν συνεργεία του Δήμου αλλά και όχημα της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει το φορτηγό.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο