Ελλάδα|15.12.2023 21:11

Καταγγελία: Επιβάτες ΚΤΕΛ λένε πως αφέθηκαν απροστάτευτοι σε χιονοθύελλα γιατί τα διόδια δεν άνοιγαν γραφεία

Newsroom

Αποκλεισμένοι σε εξωτερικό χώρο, εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης, καταγγέλλουν ότι αφέθηκαν δεκάδες επιβάτες από τους εργαζόμενους στα διόδια του Μαλακασίου στην Καλαμπάκα.

Οι επιβάτες σύμφωνα με το thesstoday καταγγέλλουν πως αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο λόγω εκδήλωσης φωτιάς στην τουρμπίνα του οχήματος και περίμεναν για πάνω από μια ώρα απροστάτευτοι από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στα διόδια του Μαλακασίου στην Καλαμπάκα.

Η αναστάτωση ξεκίνησε στις 18.30, όταν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ με τους 40 επιβάτες που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα εμφανίστηκαν καπνοί από την τουρμπίνα. Το όχημα ήταν εν κινήσει επί της Εγνατίας Οδού, κοντά στο ύψος των διοδίων των Μαλακασίων, στην Καλαμπάκα. Μέσα σε λίγα λεπτά ξέσπασε φωτιά και ο οδηγός με γρήγορα αντανακλαστικά ακινητοποίησε το λεωφορείο και με τη χρήση πυροσβεστήρα πρόλαβε την επέκτασή της.

Οι δεκάδες επιβάτες που βρέθηκαν εκτεθειμένοι στα ακραία καιρικά φαινόμενα καταγγέλλουν ότι όταν ζήτησαν καταφύγιο από τα γραφεία των διοδίων, οι εργαζόμενοι τους αρνήθηκαν, με το πρόσχημα ότι απαγορεύεται εξαιτίας της πολιτικής της εταιρείας.

Λίγο μετά τις 8 το δρομολόγιο συνεχίστηκε κανονικά.

χιονοπτώσειςειδήσεις τώραχιονόπτωσηλεωφορείοχιόνιδιόδια