Ναυάγιο: Πότε θα είναι έτοιμη για τους τουρίστες η μαγική παραλία (vid)
NewsroomΣύμφωνα με ΦΕΚ που είχε εκδοθεί είχε απαγορευτική η προσέγγιση – αγκυροβόληση πλωτών μέσων και λήψης θαλασσίου λουτρού στον Όρμο «Ναυάγιο Ζακύνθου», ενώ υπάρχουν και σαφείς οδηγίες για το ποια τμήματα της παραλίας είναι ασφαλή και ποια όχι.
Τη λήψη μέτρων ασφαλείας στο πλάτωμα του Ναυαγίου ζητά με έγγραφο της προς την Εισαγγελία Ζακύνθου, η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου και συγκεκριμένα το Α.Τ. Κατασταρίου, το οποίο μάλιστα κοινοποιήθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμεναρχείο, την Υπηρεσία Δόμησης και τις Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και της Περιφέρειας.
Τόσο ενόψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν όσο και λόγω των ατυχημάτων που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια η Αστυνομική Διεύθυνση ζητά να ληφθούν μέτρα για την ασφάλεια των επισκεπτών στο πιο δημοφιλές αξιοθέατο του νησιού.
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πετσίνης, δήλωσε ότι «ζητάμε τη λήψη μέτρων και για αυτό έχουμε κάνει μία σειρά από ενέργειες σε αυτή την κατεύθυνση. Η πρωτοβουλία της υπηρεσίας μας λήφθηκε εξαιτίας των ατυχημάτων που σημειώνονται στην περιοχή και ζητάμε να μεριμνήσουν οι αρμόδιες αρχές του νησιού.
Μιλώντας στο Open TV, ο δήμαρχος του νησιού, Παύλος Κολοκότσας, είπε ότι προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες, τόσο στην παραλία, όσο και στον δρόμο και μέχρι το τέλος του Απρίλη θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα, έτσι ώστε να είναι έτοιμη η παραλία να υποδεχτεί δεκάδες χιλιάδες τουρίστες μες στη σεζόν.
- Λήγει η προθεσμία του Τραμπ για το Ιράν: Παράταση ή νέα σύγκρουση - Τα σενάρια που έχει στο τραπέζι
- Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ακρωτηριασμό του 5χρονου σε Νηπιαγωγείο του Ευόσμου - Πώς συνέβη
- Δυναμικό παρών στην εργατική Πρωτομαγιά: Λουλούδια και συνθήματα από τους διαδηλωτές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα
- Νέο περιστατικό με οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας: 58χρονος επιτέθηκε σε 38χρονο με γαλλικό κλειδί