Ελλάδα|16.12.2023 13:48

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Προηγήθηκε καυγάς με τους δράστες και τα θύματα - Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας τραυματίας

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν νωρίς το πρωί στο Γκάζι, έξω από ένα κλαμπ. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών που ανέλαβαν την υπόθεση εξέτασαν όλα τα σενάρια και κατάφεραν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Όπως φαίνεται, έγινε συμπλοκή μεταξύ των δραστών και μιας ομάδας Κρητικών, για ασήμαντο λόγο. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το OPEN, ο ένας από τους τρεις τραυματίες συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι

Σύμφωνα με το OPEN, μια παρέα 7 περίπου ανδρών ήρθαν στην Αθήνα από την Κρήτη και γιόρταζαν σε νυχτερινά κέντρα της περιοχής για το μπάτσελορ ενός από τους φίλους που παντρεύεται σε λίγες ημέρες.

Όλα ξεκίνησαν, στις 6 το πρωί όταν αποφάσισαν να καθίσουν για φαγητό σε μια πιτσαρία της περιοχής, απέναντι από ένα κλαμπ. Εκείνη την ώρα, πέρασε από το σημείο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ένα ανθρακί τζιπ και τους έβρεξε με αποτέλεσμα να αντιδράσει η παρέα των 7 ανδρών.


Στη συνέχεια, λίγα μέτρα πιο κάτω ακινητοποίησε ο οδηγός του αυτοκινήτου το όχημα και βγήκαν από μέσα δύο άτομα. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο χαστούκισε έναν από την παρέα των Κρητικών και στη συνέχεια μπήκαν στη μέση και οι υπόλοιπη παρέα. Έπειτα, ένας από τους δύο δράστες έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τα τρία άτομα. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς, με τα τραύματά τους να είναι σοβαρά. Ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων ανέφερε στο OPEN πως προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και σπεύδει να σταθεί στον γιο του.

Την ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που εξαφανίστηκαν από το σημείο με το τζιπ.

Η ανακοίνωση του κλαμπ

Το νυχτερινό κέντρο με ένα instagram story αναφέρει τα εξής για το περιστατικό:

«Σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με τα χτεσινά γεγονότα. Είχε ήδη κλείσει όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί στο απέναντι μαγαζί». 

αστυνομίαειδήσεις τώραπυροβολισμοίΓκάζιτραυματίες