Βοιωτία: Αστυνομικός επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε την πρώην σύντροφό του
NewsroomΠαραλίγο να έχουμε μια ακόμη γυναικοκτονία στη Βοιωτία, καθώς 54χρονος αστυνομικός επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι την πρώην σύντροφο του, η οποία πήγαινε στο Αστυνομικό τμήμα να καταθέσει την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο αστυνομικός, παρά τη δικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί σε βάρος του να μην πλησιάζει την πρώην σύντροφό του, πήγε στο χώρο εργασίας της και ζητούσε να τη δει.
Η γυναίκα τού ζήτησε να φύγει λέγοντας ότι αν δεν το κάνει θα καταθέσει μήνυση εναντίον του για την παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που ισχύουν.
Έξω από το ΑΤ όμως την περίμενε και πάλι ο πρώην φίλος της, ο οποίος την εξύβρισε, τράβηξε μαχαίρι και την τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματός της, ευτυχώς ελαφρά.
Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο 54χρονος αστυνομικός συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Λιβαδειάς.
- Κορυφώνεται η αγωνία για τους 6 αγνοούμενους μετά την έκρηξη στην Πλάκα - Ολονύκτια έρευνα στα συντρίμμια
- Το μήνυμα που έστειλε ο Μαζωνάκης στη γιατρό και η επικοινωνία της με τον υπνοθεραπευτή
- Θρυλικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος εξαφανίστηκε από αεροπορική βάση - Τα σενάρια
- «Είναι κατασκευασμένο από ανθρώπους»: Πιο κοντά από πότε στην ανακάλυψη της Κιβωτού του Νώε;