Σάμος: Πλήρωσε κανονικά εισιτήριο αλλά δεν τον άφησαν να βάλει το αυτοκίνητο στο πλοίο γιατί ήταν ηλεκτρικό
NewsroomΕπιβάτης πλοίου της γραμμής στη Σάμο καταγγέλλει το πλήρωμα καθώς, όπως λέει, δεν του επέτρεψαν να μπει, παρότι είχε κόψει εισιτήριο γιατί είχε ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
Απόφαση της εταιρείας
Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης είχε κόψει εισιτήριο εκτός του πλοίου της γραμμής που ερχόταν από τη Βόρεια Ελλάδα με προορισμό τον Πειραιά. Το πλήρωμα, ωστόσο, τον ενημέρωσε ότι, λόγω απόφασης της εταιρείας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δε θα μπορούσε να ταξιδέψει.
Ο κάτοχος του αυτοκινήτου, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις ενοικιάσεις οχημάτων, είπε ότι, αρκετές φορές και μάλιστα πρόσφατα, έχει μεταφέρει με τη συγκεκριμένη εταιρεία αυτοκίνητα. Η ναυτιλιακή, μάλιστα, είναι η μοναδική εταιρεία που εξυπηρετεί τη γραμμή Πειραιάς – Σάμος, ενώ ποτέ στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει πρόβλημα σχετικά.
Το απόγευμα της Δευτέρας (18/12), ωστόσο, την ώρα που το πλοίο αναχωρούσε από το λιμάνι της Σάμου για τον Πειραιά, το αυτοκίνητο δε μεταφέρθηκε και ο ιδιοκτήτης αντέδρασε στην απόφαση του πληρώματος. Για κάθε νόμιμη ενέργεια επιφυλάσσεται η Λιμενική Αρχή.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο