Θεσσαλονίκη: Αμαξοστοιχία παρέσυρε αυτοκίνητο στη Μοναστηρίου - «Κόλλησε το μυαλό μου»
NewsroomΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης. Ειδικότερα μηχανή εμπορικής αμαξοστοιχίας παρέσυρε αυτοκίνητο χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.
«Κόλλησε το μυαλό μου»
Σύμφωνα με το ThessToday, τζιπ που κινούνταν από ρεύμα προς ανατολικά παρασύρθηκε από μηχανή εμπορικής αμαξοστοιχίας.Ο οδηγός του οχήματος που απεγκλωβίστηκε μόνος του από το όχημα είναι καλά στην υγεία του ενώ μιλώντας στο δηλώνει πως είναι σε κατάσταση σοκ.
«Μπλόκαρε το μυαλό μου. Θόλωσα. Οι μπάρες ήταν κατεβασμένες και προσπάθησα να περάσω από ανάμεσα. Ήταν δικό μου το λάθος». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του οδηγού του οχήματος μέσω του ThessToday.
«Όταν κατάλαβα ότι το όχημα μου παρασύρθηκε από τρένο απασφάλισα τις πόρτες και βγήκα από την πόρτα του συνοδηγού. Τραυματίστηκα μόνο στα χείλια» περιέγραψε εμφανώς σοκαρισμένος.
- Η νίκη των Δημοκρατικών, τα 450 χαμένα εκατ. του Μασκ και η δύσκολη επόμενη μέρα της τεχνολογικής ελίτ
- Στη φυλακή ο ιδρυτής της ΜΚΟ MKO «Παιδική Χαρά» - Τα «έριξε» στον τζόγο και στη «μεγαλομανία»
- Έλενα Τοπαλίδου στο ethnos.gr: «Έχω ανάγκη να κοιτάξω τον εαυτό μου στα μάτια, να τον παρηγορήσω, να τον ανακαλύψω»
- Ιταλός σεφ απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να βάλει ανανά σε πίτσα! Και μπράβο του