Ελλάδα|20.12.2023 19:39

Γκάζι - Νέα αποκάλυψη για την αιματηρή επίθεση: Πρωταγωνιστής σε παρόμοιο περιστατικό ο 33χρονος συνοδηγός

Newsroom

Πρωταγωνιστής σε παλιότερο επεισόδιο με πυροβολισμούς σε μπαρ στα Βριλήσσια φαίνεται να ήταν πριν από 8 χρόνια ο 33χρονος συνεργός του «πιστολέρο» που πυροβόλησε εν ψυχρώ τους Κρητικούς στο Γκάζι, ο οποίος προφυλακίστηκε καθώς δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς του τις Αρχές. 

Σύμφωνα με το MEGA, ο 33χρονος είχε βρεθεί στο μπαρ με συγγενικό του πρόσωπο και καυγάδισαν με δύο άτομα ημεδαπά, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες συγγενικά πρόσωπα του 33χρονου διατηρούν επιχείρηση εστίασης στην περιοχή των Βριλησσίων.

Από το συμβάν στα Βριλήσσια είχε τραυματιστεί στο πόδι ο ένας εκ των δύο ημεδαπών που είχαν αναμειχθεί στον καυγά με τον 33χρονο και το συγγενικό του πρόσωπο.

Στην απολογία τους οι δράστες είχαν αναφέρει τότε ότι πυροβόλησαν στο έδαφος και η σφαίρα εξοστρακίστηκε στο πόδι του θύματος.

Πάντως, όπως σημειώνεται στο ίδιο ρεπορτάζ, στην προφυλάκιση του 33χρονου προσμέτρησε, και ο ισχυρισμός του ότι δεν ήξερε ποια ήταν η δράση του 37χρονου «πιστολέρο», κάτι που αποδείχτηκε αναληθές, καθώς υπάρχουν στοιχεία ότι είχε παρευρεθεί μαζί του σε διάφορους χώρους και κοινές παράνομες δραστηριότητες ενώ γνώριζε πολλά χρόνια συγγενικό του πρόσωπο

επίθεσηΓκάζιειδήσεις τώραπυροβολισμοί