Ελλάδα|21.12.2023 07:56
Κακοκαιρία: Η βροχή πλημμύρισε το Παλαιό Φάληρο - Μετ’ εμποδίων η κίνηση στην Ποσειδώνος
NewsroomΗ έντονη βροχόπτωση τη νύχτα της Τετάρτης (20/12) στην Αττική έφερε πολύ μεγάλο όγκο νερού στους δρόμους της Αθήνας.
Έτσι, προβλήματα παρατηρούνται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου τα οχήματα κινούνται με δυσκολία, στο ύψος της Οδού Αγίου Αλεξάνδρου.
Μόνο ψηλά οχήματα στη δεξιά λωρίδα
Η Τροχαία σε ενημέρωσή της αναφέρει ότι, λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων, τα οχήματα κινούνται μετ’ εμποδίων. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ύψος του νερού ξεπερνάει το μαρσπιέ των πορτών των οχημάτων, με αποτέλεσμα μόνο τα ψηλά οχήματα να μπορούν να κινηθούν στη δεξιά λωρίδα. Ιδιαίτερη προσοχή συνίσταται από τους οδηγούς στο ρεύμα προς Πειραιά.
Διαβάστε ακόμη
- Πού το πάει η Άγκυρα και πώς απαντά η Αθήνα: Τα ευρωπαϊκά μηνύματα και οι ισορροπίες στη γειτονιά
- Ο Σαμαράς έτοιμος να «πατήσει το κουμπί», το αντάρτικο στις Βρυξέλλες και η μαύρη πρωτιά στα καταναλωτικά δάνεια
- Πώς κατέρρευσαν οι πολεμικοί στόχοι του Τραμπ στο Ιράν: «Στόχος» vs «Πραγματικότητα»
- Μύθος οι επιθέσεις λαγοκέφαλων σε ανθρώπους: Καθηγητής του ΑΠΘ που καταρρίπτει τα «σενάρια Χόλιγουντ»