Ελλάδα|22.12.2023 15:55

Αίγιο: Νέο σοκαριστικό βίντεο - Σέρνουν ημίγυμνη τη γυναίκα στα διόδια του Ελαιώνα

Newsroom

Σοκ προκαλεί και νέο βίντεο που δείχνει την κακοποίηση μιας 28χρονης γυναίκας στα διόδια του Ελαιώνα, στο Αίγιο, την οποία έσερναν για να την βάλουν με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Η 28χρονη ενώ είναι ημίγυμνη φαίνεται να προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια ενός άνδρα, ο οποίος τη σέρνει και με τη βοήθεια ενός ακόμη ατόμου προσπαθεί να την βάλει στο όχημα, ενώ αυτή ουρλιάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η γυναίκα είναι σύντροφος ατόμου που είχε συλληφθεί προ ημερών για συμμετοχή σε κύκλωμα διακινητών και ήρθε από την Αθήνα προκειμένου να τον συναντήσει.

Όμως τα αρχηγικά στελέχη του κυκλώματος φοβούμενα πως ο άνδρας θα μιλούσε στους αστυνομικούς και θα προδίδονταν, ακολούθησαν την γυναίκα και στο ύψος των διοδίων του Ελαιώνα κατάφεραν να την σταματήσουν, με στόχο να της αρπάξουν την τσάντα της. Πιστεύοντας πως έχει ενοχοποιητικά στοιχεία γι' αυτούς της επιτέθηκαν, ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους κατάφερε να ξεφύγει.

Τρία άτομα αναζητά η αστυνομία

Σημειώνεται πως η αστυνομία αναζητά τρία άτομα τα οποία, σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματισθεί από το τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, κατηγορούνται για ληστεία και εκβίαση σε βάρος της 28χρονης .

Επιστρέφοντας η 28χρονη από την περιοχή της Κάτω Αχαΐας με το αυτοκίνητό της, την ακολουθούσαν οι δράστες με το δικό τους αυτοκίνητο. Στο ύψος της περιοχής του Ελαιώνα,  σταμάτησαν το αυτοκίνητο της 28χρονης και την έβγαλαν έξω από το όχημα.


Στη συνέχεια, με προτεταμένο μαχαίρι και την άσκηση σωματικής βίας την απείλησαν να μην μιλήσει για όσα γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών και να μην διορίσει συνήγορο υπεράσπισης για το φιλικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, οι δράστες, φεύγοντας από το σημείο, αφαίρεσαν την τσάντα της 28χρονης, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.

ξυλοδαρμόςαστυνομίαΑίγιογυναίκαδιόδιαληστείαειδήσεις τώρα