Ελλάδα|22.12.2023 16:25
Μέγαρα: Χειροπέδες σε 36χρονο που πυροβολούσε με αυτόματο και ανέβασε το βίντεο στα social media
NewsroomΣτη σύλληψη ενός ατόμου το οποίο πυροβολούσε με υποπολυβόλο στον αέρα και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στα social media, προχώρησαν αστυνομικοί στα Μέγαρα.
Το εξοργιστικό βίντεο
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 36χρονος Ρομά, συνελήφθη τα ξημερώματα σε επιχείρηση της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Ο 36χρονος Ρομά, με τρία ακόμη άτομα πριν από τρείς ημέρες είχαν εισβάλει στο σπίτι ενός 23χρονου, στην περιοχή των Μεγάρων, και με την απειλή πιστολιού τον ακινητοποίησαν.
Τον χτύπησαν στα χέρια και τα πόδια, και αφαίρεσαν 900 ευρώ ευρώ και ένα πιστόλι που κατείχε νόμιμα. Φεύγοντας από την οικία, πυροβόλησαν στον αέρα με το πιστόλι για να μην τους ακολουθήσει.
Διαβάστε ακόμη
- Θάνατος Μαζωνάκη: Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί για θανατηφόρα έκθεση - Τα στοιχεία που τους «έκαψαν»
- Ποιο είναι το μικρό νησί στην Υεμένη που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή
- Ανατροπή με τον Αμβρόσιο: Γιατί η Εκκλησία αποφάσισε να ανακαλέσει την τιμητική διάκρισή του
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη εκτός ελέγχου; Γιατί οι ειδικοί φοβούνται την επόμενη μέρα - Τα ανησυχητικά μηνύματα