Ελλάδα|23.12.2023 08:41

Γκάζι: «Τυχερός που ζω» - Όσα ανέφερε για το αιματηρό περιστατικό ο 28χρονος Κρητικός

Newsroom

Στην Κρήτη έφτασε, το μεσημέρι της Παρασκευής (22/12) ο μικρός αδερφός του βαριά τραυματισμένου από το μακελειό στο Γκάζι, Γιάννης.

Ο Γιάννης, ήταν στην παρέα των Κρητικών που πυροβολήθηκαν από τους «πιστολέρο» το πρωί του Σαββάτου ενώ, ο αδερφός του, Δημήτρης, είναι το θύμα που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρει το Zarpanews,  ο Γιάννης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του στα Μάλια. Ο αδερφός του νοσηλεύεται σε καταστολή στην Αθήνα, ενώ ο τρίτος της παρέας, Φραγκίσκος, υποβλήθηκε σε χειρουργείο στη γνάθο. 

«Τυχερός που κατέληξα ζωντανός»

Μιλώντας στο Κρήτη TV ο Γιάννης ανέφερε πως, «Νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός και δεν έπαθα ζημιά. Είναι η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου και θα συνεχίσει εφόσον ο αδερφός μου είναι μέσα στο νοσοκομείο και μέχρι να ξεχαστεί θα περάσουν χρόνια. Όλοι έχουμε το μυαλό μας στο Δημήτρη. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου αλλά η νοσηλεία του θα πάρει πολύ καιρό. Για να ξυπνήσει το μίνιμουμ λένε οι γιατροί θα πάρει 10 μέρες γιατί είναι σε καταστολή. Η αγάπη που έχουμε εισπράξει είναι τεράστια. Είναι απίστευτα και μας έχουν συγκινήσει».

ΚρήτηΓκάζιπυροβολισμοίειδήσεις τώρα