Ελλάδα|24.12.2023 12:44
Λάρισα: Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο δυστύχημα
NewsroomΤροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (24/12) στον δρόμο Λάρισας - Τυρνάβου, όπου ένας νεαρός 22 ετών έχασε τη ζωή του.
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 22χρονος
Σύμφωνα με το larissanet, δύο ΙΧ οχήματα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα στο ύψος του 5ου χλμ Λάρισας – Τυρνάβου. Ο νεαρός οδηγός ήταν χωρίς τις αισθήσεις του όταν έφτασε το ΕΚΑΒ στο σημείο. Ένας 25χρονος, ο οποίος ενεπλάκη επίσης στο δυστύχημα, ήταν σε καλή κατάσταση.
Και οι δύο διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 22χρονου. Τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το συμβάν διερευνά η τροχαία.
Διαβάστε ακόμη
- Ζέστη έως 39 βαθμούς αλλά χωρίς καύσωνα η νέα εβδομάδα – Τι δείχνουν οι τελευταίες προγνώσεις
- «Ένιωσα τρόμο και προδοσία»: Η εξομολόγηση του Γιώργου Μαζωνάκη για το Δρομοκαΐτειο, τη ρήξη με την οικογένειά του και την αγωγή του 1 εκατ. ευρώ
- Κουφονήσια: Αντιδράσεις για την πλωτή καντίνα σε παραλία Natura - Συνελήφθη ο κυβερνήτης
- Ο Γιώργος Ματαράγκας νοσηλεύεται μετά από έμφραγμα - Η ανάρτηση της οικογένειάς του για την κατάσταση της υγείας του