Ελλάδα|24.12.2023 12:44
Λάρισα: Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο δυστύχημα
NewsroomΤροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (24/12) στον δρόμο Λάρισας - Τυρνάβου, όπου ένας νεαρός 22 ετών έχασε τη ζωή του.
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 22χρονος
Σύμφωνα με το larissanet, δύο ΙΧ οχήματα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα στο ύψος του 5ου χλμ Λάρισας – Τυρνάβου. Ο νεαρός οδηγός ήταν χωρίς τις αισθήσεις του όταν έφτασε το ΕΚΑΒ στο σημείο. Ένας 25χρονος, ο οποίος ενεπλάκη επίσης στο δυστύχημα, ήταν σε καλή κατάσταση.
Και οι δύο διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 22χρονου. Τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το συμβάν διερευνά η τροχαία.
Διαβάστε ακόμη
- Η δύσκολη επόμενη μέρα για τους επιζώντες στη Χίο - Τα κλειστά κέντρα κράτησης και ο αγώνας δρόμου για άσυλο
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Στο «μικροσκόπιο» και πολιτικά πρόσωπα - Διευρύνεται η έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα
- Χολιγουντιανή ληστεία στην Ιταλία: Οι δράστες παρίσταναν τους αστυνομικούς και ανατίναξαν χρηματαποστολή
- Οι γυναίκες που σκαρφαλώνουν υψόμετρα χιλιάδων μέτρων στην Ινδία για να προστατεύσουν τη λεοπάρδαλη του χιονιού