Ελλάδα|25.12.2023 21:39

Δυστύχημα με δύο νεαρά θύματα στα Βριλήσσια: Βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού

Newsroom

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου δύο νεαρών παιδιών ηλικίας μόλις18 και 17 ετών σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στα Βριλήσσια.

Ο18χρονος οδηγός, ενώ κινούταν επί της οδού Αναπαύσεως, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα και έπειτα κατέληξε στο εσωτερικό μάντρας.

Βίντεο που δημοσίευσε το MEGA δείχνει την επιχείρηση απεγκλωβισμού των δύο νεαρών λίγα λεπτά μετά τη θανατηφόρα σύγκρουση, καθώς και την εκφόρτωση του οχήματος σε γερανό.

Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα

Το όχημα κατά τις ίδιες πληροφορίες είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ενώ τόσο ο 18χρονος όσο ο 17χρονος δεν φορούσαν ζώνες που θα μπορούσαν να αποδειχθούν σωτήριες.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό έκανε λόγο για ένα άκρως σοκαριστικό θέαμα.«Είχε κοπεί στα δύο σχεδόν το αυτοκίνητο. Χτύπησε πρώτα στην κολώνα και μετά μπήκε στη μάντρα. Δεν ήθελα να πάω κοντά να δω. Το θέαμα από την πρώτη ματιά ήταν σοκαριστικό», είπε χαρακτηριστικά.

Πέραμα: Σφοδρή σύγκρουση τα ξημερώματα - Νεαροί έχασαν τα πόδια τους

Ακόμα ένα σοβαρό τροχαίο έγινε την ίδια ώρα στη λεωφόρο Σχιστού, όταν ταξί που οδηγούσε 28χρονος βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Ο οδηγός και η συνοδηγός του αυτοκινήτου, 22 χρόνων, απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες, έφεραν πολύ σοβαρά τραύματα στα κάτω άκρα, μεταφέρθηκαν στο «Αττικό Νοσοκομείο».

Δυστυχώς η συνοδηγός έχασε τα δύο της πόδια, ενώ ο οδηγός έχασε το ένα πόδι και οι γιατροί καταβάλουν προσπάθειες να σώσουν το άλλο. Νοσηλεύονται και οι δύο στην εντατική στο Αττικό Νοσοκομείο.

ειδήσεις τώρατροχαίο δυστύχημαΒριλήσσια