Ελλάδα|26.12.2023 20:44

Καματερό: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο σκύλος επιτίθεται στο 9χρονο παιδί

Newsroom

Βίντεο το οποίο καταγράφει την επίθεση σκύλου σε 9χρονο παιδί στο Καματερό που είχε βγει με τη θεία του και τα ξαδέρφια του για να πουν τα κάλαντα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το 9χρονο παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς τα τραύματά του ήταν βαριά.

Στο ντοκουμέντο που έδειξε το Star φαίνεται ότι το ζώο άρπαξε το πόδι του παιδιού τη στιγμή που ένας άνδρας και μια γυναίκα προσπάθησαν να το σταματήσουν.

Τι συνέβη

Όλα ξεκίνησαν όταν έξω από το κατάστημα του φροντιστή του σκύλου που τον κρατούσε δεμένο, πέρασαν δύο παιδιά. Το ένα από αυτά σταμάτησε για να χαϊδέψει τον σκύλο.

Η παρέα με τον 9χρονο ερχόταν από την αντίθετη πλευρά και ξαφνικά ο σκύλος άρχισε να τρέχει προς το μέρος τους.

Ο 9χρονος με τα υπόλοιπα παιδιά αλλά και μια ενήλικη γυναίκα που τα συνόδευε προσπάθησαν να τον αποφύγουν. Τότε ο σκύλος άρπαξε τον 9χρονο από το χέρι και από το πόδι και τον δάγκωνε. Ο ιδιοκτήτης, αλλά και η γυναίκα προσπάθησαν να σώσουν το παιδί.

Ξαφνικά, ο σκύλος εμφανίστηκε να κυνηγάει ένα κορίτσι, που έπεσε κάτω ενώ έτρεχε. Ένας γείτονας βγήκε έξω να βοηθήσει και μαζί με τον ιδιοκτήτη κατάφεραν τελικά να τον σταματήσουν, ενώ το 9χρονο παιδί ήταν σε σοκ

σκύλοςεπίθεσηΚαματερόειδήσεις τώρα