Ελλάδα|27.12.2023 10:30
Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον 14χρονο από την Άρτα - Οι επόμενες κινήσεις των γιατρών
NewsroomΕξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου παίδων «Αγία Σοφία» ο 14χρονος που κατέρρευσε από εγκεφαλική αιμορραγία ενώ έλεγε τα κάλαντα την παραμονή των Χριστουγέννων, στην Άρτα.
Πετυχημένο το χειρουργείο
Το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε θεωρείται επιτυχές, με τις απεικονιστικές εξετάσεις να επιβεβαιώνουν τη θετική μετεγχειρητική πορεία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Ο ανήλικος βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και διασωληνωμένος. Οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία και με βάση την εξέλιξη της κατάστασής του, θα ξεκινήσουν τη διαδικασία μείωσης των φαρμάκων, προετοιμαζόμενοι για την αποσωλήνωσή του.
Διαβάστε ακόμη
- Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
- Η νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ: Αποτροπή μέσω μιας Συμμαχίας Ετοιμότητας;
- «Πόλεμος» για το νερό: Σφοδρές αντιδράσεις για την υποχρεωτική απορρόφηση ΔΕΥΑ από ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ
- Χάος στον Καναδά: Πάνω από 200 πυρκαγιές εκτός κάθε ελέγχου