Ελλάδα|29.12.2023 21:36

Ο Άγιος Βασίλης έφτασε... με γερανό στο Νοσοκομείο Χανίων - Μοίρασε δώρα και χαμόγελα!

Newsroom

Δώρα και χαμόγελα μοίρασαν οι πυροσβέστες των Χανίων στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

Ο Άγιος Βασίλης έγινε Πυροσβέστης

Ειδικότερα, σύμφωνα με το zarpanews αργά το απόγευμα της Παρασκευής, πυροσβεστικά οχήματα κατέφτασαν και σταμάτησαν έξω από την πτέρυγα όπου στεγάζεται η παιδιατρική κλινική. Ο Άγιος Βασίλης - πυροσβέστης ανέβηκε στον γερανό και έφτασε στον τέταρτο όροφο, βγάζοντας από τον σάκο του πολλά δώρα για τα παιδιά.

Στη συνέχεια, ακολούθησε και είσοδος στο κτίριο με την… παραδοσιακή μέθοδο, με τον συμπαθή «Άγιο» να συνεχίζει το μοίρασμα δώρων και ευχών.

«Βρεθήκαμε εδώ μαζί με τον Άγιο Βασίλη. Τον φέραμε στο νοσοκομείο για να μοιράσει τα δώρα στους μικρούς μας φίλους που αυτές τις μέρες βρίσκονται εδώ. Εύχομαι τα παιδιά γρήγορα να βρεθούν στο σπίτι τους, δίπλα στους οικείους τους», δήλωσε ο διοικητής ΠΥ Χανίων, Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης.


«Το Πυροσβεστικό Σώμα μας έφερε τον Άγιο Βασίλη κι εκείνος μοίρασε χαρά και δώρα στα παιδιά. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο, στα παιδιά που νοσηλεύουμε και τους υγειονομικούς που και αυτές τις μέρες είναι δίπλα στην κοινωνία», δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας.

ειδήσεις τώραΧανιάΚρήτηΆγιος Βασίληςνοσοκομείο