Ελλάδα|02.01.2024 10:41
Συνελήφθησαν 2 νεαροί πολωνικής καταγωγής στη Σαλαμίνα - Μπήκαν σε στρατιωτική εγκατάσταση με drone και φωτογραφική μηχανή
NewsroomΧειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας σε δύο άνδρες πολωνικής καταγωγής, ηλικίας 20 και 24 ετών, με την κατηγορία της «παραβίασης των μέτρων ασφαλείας ασφαλών χώρων την οχυρών».
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 18:20 της Πρωτοχρονιάς, όταν εντοπίστηκαν να έχουν εισέλθει εντός της περιμέτρου στρατιωτικής εγκατάστασης του νησιού και να καταγράφουν τον περιβάλλοντα χώρο.
Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα drone, φωτογραφική μηχανή και δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.
Διαβάστε ακόμη
- Νέα Υόρκη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την πόλη λόγω σφοδρής χιονοθύελλας
- Μια ανάσα από τη σύγκρουση ΗΠΑ - Ιράν: Θα χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν; Τα πιθανά τέσσερα σενάρια
- Χάος στο Μεξικό μετά τον θάνατο του «El Mencho»: Απαγόρευση κυκλοφορίας και προειδοποιήσεις σε ξένους πολίτες
- Κούλουμα στον Λόφο του Φιλοπάππου: Χαρταετοί χρωμάτισαν τον ουρανό της Αθήνας