Ελλάδα|02.01.2024 10:41
Συνελήφθησαν 2 νεαροί πολωνικής καταγωγής στη Σαλαμίνα - Μπήκαν σε στρατιωτική εγκατάσταση με drone και φωτογραφική μηχανή
NewsroomΧειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας σε δύο άνδρες πολωνικής καταγωγής, ηλικίας 20 και 24 ετών, με την κατηγορία της «παραβίασης των μέτρων ασφαλείας ασφαλών χώρων την οχυρών».
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 18:20 της Πρωτοχρονιάς, όταν εντοπίστηκαν να έχουν εισέλθει εντός της περιμέτρου στρατιωτικής εγκατάστασης του νησιού και να καταγράφουν τον περιβάλλοντα χώρο.
Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα drone, φωτογραφική μηχανή και δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.
Διαβάστε ακόμη
- Διαπραγματεύσεις στην «κόψη του ξυραφιού»: Η «διπλωματία των δωματίων», το «αγκάθι», το παζάρι
- Κατέρρευσε μέρος πολυκατοικίας στην Κύπρο: Τραυματίες και εγκλωβισμένοι - Οι πρώτες εικόνες
- Η ανατολή του πράσινου ήλιου: Το στοίχημα του Ανδρουλάκη για την πολιτική αλλαγή
- Ποιες είναι οι 10 περιοχές της Ελλάδας με τον χειρότερο αέρα; Όχι, το κέντρο της Αθήνας δεν είναι πρώτο