Ελλάδα|03.01.2024 12:18

Περιστέρι: Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 35χρονος πατροκτόνος

Newsroom

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 35χρονος πατροκτόνος που επιτέθηκε και σκότωσε με μαχαίρι τον πατέρα του με μαχαίρι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, Ο ίδιος πέρασε σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 το γραφείο του ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του, ενώ στις πρώτες καταθέσεις του στις αστυνομικές αρχές έχει δηλώσει πως «δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά να τον ακινητοποιήσω».

Λεπτομέρειες για το πώς σκότωσε τον ίδιο του τον πατέρα έδωσε ο 35χρονος πατροκτόνος στους αστυνομικούς. Ο 35χρονος φέρεται να υποστήριξε πως ο 62χρονος μπήκε μεθυσμένος στο σπίτι τους στο Περιστέρι και επιχείρησε να χτυπήσει τη μητέρα και τότε τον μαχαίρωσε. Στη συνέχεια, κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και ομολόγησε.

«Με χτύπησε στο κεφάλι»

«Καθόμουν στο δωμάτιο μου και έπαιζα στον υπολογιστή. Ήρθε ο πατέρας μου μεθυσμένος και με χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι. Τότε ταράχτηκα και άρπαξα το μαχαίρι και τον μαχαίρωσα κάτω από την κοιλιά. Στη συνέχεια και αφού έπεσε κάτω o πατέρας μου τον χτύπησα με την λαβή και όχι με την λάμα στο κεφάλι, πέντε φορές περίπου.

Δεν θυμάμαι μετά το μαχαίρι που ακριβώς το άφησα. Μετά βγήκα από το δωμάτιο, βρήκα την μητέρα μου και της είπα “συγνώμη μαμά, μάλλον σκότωσα τον μπαμπά”», είπε χαρακτηριστικά ο 35χρονος.

Μάλιστα όπως υποστήριξε, δεν ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα του. «Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα τον φοβόμασταν. Όσο μεγάλωνα συνέχιζα να τον φοβάμαι και περισσότερο μην χτυπήσει την μητέρα μου και προσπαθούσα να αμύνομαι και στις βρισιές του και στις προσπάθειες να μας χτυπάει. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, αλλά προσπαθούσα να τον ακινητοποιήσω».


μαχαίριδολοφονίαΠεριστέριειδήσεις τώρα