Ελλάδα|08.01.2024 08:58

Μεσολόγγι: Αγωνία για τον 31χρονο αγνοούμενο - Τι λέει η αδερφή του

Newsroom

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 31χρονο άνδρα που αγνοείται στο Μεσολόγγι. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται, ενώ η οικογένειά του ανησυχεί για την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Το τελευταίο σήμα από το κινητό του δόθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Το πρόσωπο - «κλειδί»

Πρόσωπο - «κλειδί» θεωρείται ένας 51χρονος, φίλος του αγνοούμενου που φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε και στον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του Φάνη Καραμπατσάκη για το OPEN, ο 31χρονος είχε δανείσει σημαντικό χρηματικό ποσό, περίπου 17.000 με 20.000 ευρώ.

Ο 31χρονος είχε έρθει στην Ελλάδα από την Ιταλία, όπου ζει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο 51χρονος έχει καταθέσει στις Αρχές και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να τον ενοχοποιεί για την εξαφάνιση του 31χρονου. Η ΕΛΑΣ, δηλαδή, δεν τον έχει βάλει στο «κάδρο» των ερευνών. Αντιθέτως, η οικογένεια τού αγνοούμενου θεωρεί πως συνδέεται με την εξαφάνιση του ανθρώπου τους.

Τι λέει η αδερφή του 31χρονου

Η αδερφή του 31χρονου, μιλώντας στο OPEN και το «Ώρα Ελλάδος», δηλώνει αρχικά: «Εγώ είχα καιρό να μιλήσω με τον αδερφό μου γιατί μένει στο εξωτερικό. Η μητέρα μου μίλησε μαζί του 2-3 ώρες πριν εξαφανιστεί. Δεν είπε κάτι, δεν ανέφερε ότι θα βγει από το σπίτι».

«Ο 51χρονος τον παρέλαβε κοντά από το σπίτι μας. Τελευταίο σήμα που έδωσε η κεραία της τηλεφωνικής εταιρείας είναι 10' από το σπίτι μας. Απλά. χιλιομετρικά, η ακτίνα που δίνει σήμα είναι μεγάλη», προσθέτει.

Σύμφωνα με την ίδια, οι δύο άνδρες δεν ήταν κολλητοί φίλοι και ο αδερφός της φαίνεται πως είχε γνωρίσει τον 51χρονο πριν 2-3 χρόνια, μέσω πολύ καλού του φίλου.

«Νομίζω του έχει συμβεί κάτι, γιατί έχουν περάσει 24ωρα και αν ήταν εν ζωή θα είχε έρθει σε επαφή μαζί μας», λέει στο τέλος η κα Χριστίνα.

αγνοούμενοςειδήσεις τώραεξαφάνισηΜεσολόγγι