Ελλάδα
|
08.01.2024 11:27
Αμπελόκηποι: Ριφιφί σε αποθήκη 72χρονου με συλλεκτικά αντικείμενα
NewsroomΡιφιφί έκαναν άγνωστοι σε αποθήκη ενός 72χρονου στην οδό Γ. Αθανασιάδη στους Αμπελόκηπους, όπου φυλούσε συλλεκτικά αντικείμενα.
Πώς έγινε η κλοπή
Όπως έγινε γνωστό, η διάρρηξη έγινε αντιληπτή λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής. Οι δράστες φαίνεται πως παραβίασαν την πόρτα του εξώστη και στη συνέχεια μπήκαν στο ισόγειο γραφείο ιδιωτικής κλινικής.
Από εκεί άνοιξαν τρύπα στον τοίχο και μπήκαν στην αποθήκη του συλλέκτη, όπου αφαίρεσαν τα αντικείμενα, άγνωστης αξίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων