Ελλάδα|08.01.2024 15:39

Εξαφάνιση 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Δεν άφησαν τον σύντροφό της να ταξιδέψει στην Αθήνα

Newsroom

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Οι Αρχές απαγόρευσαν στον σύντροφο της 41χρονης να ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα ενώ ο ίδιος φαίνεται να βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές με διάφορες αξιόποινες πράξεις.

Έρευνα και στο κινητό του

Στα χέρια της αστυνομίας είναι και το κινητό του συντρόφου της και στο οποίο όπως έχει γίνει γνωστό η 41χρονη φέρεται να του έστειλε το τελευταίο της μήνυμα πριν εξαφανιστεί και έγραψε το εξής μήνυμα: «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Ωστόσο, τα ειδικά στελέχη της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος λόγω έλλειψης σύγχρονης τεχνολογίας αδυνατούν να εντοπίσουν τυχόν διαγραμμένα μηνύματα. Έτσι αναμένεται τις επόμενες ώρες το κινητό του να σταλεί στα κεντρικά γραφεία των Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα προκειμένου να «ξεσκονιστεί» το κινητό του σε βάθος ενώ είναι σίγουρο ότι εάν διαγράφηκαν μηνύματα, αυτά θα εντοπιστούν και θα ανακτηθούν.

Χαμόγελο του Παιδιούειδήσεις τώραεξαφάνισηΘεσσαλονίκη