Ελλάδα|08.01.2024 17:28

Τραγωδία στην Ξάνθη: Κατέληξε ο 70χρονος που γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα

Newsroom

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια του ζευγαριού που είχε εξαφανιστεί στην ορεινή περιοχή του Νομού Ξάνθης καθώς ο άντρας που είχε βρεθεί σε χαράδρα κατέληξε λόγω των τραυμάτων του.

Λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας (08/01) το ζευγάρι εντοπίστηκε, σε περιοχή κοντά στο Δασικό Χωριό, ωστόσο ο 70χρονος άνδρας είχε τραυματιστεί. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του, ενώ στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του καθώς είχε πέσει σε χαράδρα αρκετά μέτρων.

Κατέληξε ο 70χρονος

Όπως αναφέρει το xanthinea.gr, λίγη ώρα αργότερα, ο 70χρονος τελικά δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του με αποτέλεσμα η υπόθεση να εξελιχθεί σε μια ανείπωτη τραγωδία.

Η περιπέτεια του ζευγαριού

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, η περιπέτεια για το άτυχο ζευγάρι ξεκίνησε όταν σκάλωσε το όχημά τους και αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν, αναζητώντας άλλον τρόπο να επιστρέψουν στη βάση τους.

Ο 70χρονος φαίνεται πως γλίστρησε και έπεσε μέσα σε χαράδρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ένας τραυματισμός που έμελλε τελικά να είναι μοιραίος, λόγω και της πολύωρης ταλαιπωρίας που υπέστη ο οργανισμός του.

Η κινητοποίηση προς ανεύρεσή τους ήταν μεγάλη από την Πυροσβεστική, Αστυνομία, κυνηγετικό σύλλογο και εθελοντικές ομάδες διάσωσης.

Οι Αρχές διενεργούν προανάκριση για την υπόθεση, ενώ η είδηση του θανάτου του 70χρονου έχει προκαλέσει θλίψη στην Ξάνθη.

Ξάνθηειδήσεις τώραθάνατοςπυροσβεστικήεξαφάνιση