Ζεφύρι: Σε κρίσιμη κατάσταση η 45χρονη που έκαψε ο σύζυγός της
NewsroomΣε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η 45χρονη, θύμα του αποτρόπαιου περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας στο Ζεφύρι.
Η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με εύφλεκτο υλικό από τον σύζυγό της που της έβαλε φωτιά, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» σε κρίσιμη κατάσταση με βαριά εγκαύματα.
Πώς έγινε η επίθεση
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 8 το πρωί ένας 51χρονος Ρομά μετά από διαπληκτισμό πού είχε με τη 45χρονη γυναίκα του στο σπίτι τους στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον σύζυγο της.
Μπροστά στο περιστατικό ήταν και ο 20χρονος γιος του ζευγαριού μαζί με τα ανήλικα παιδιά του, ο οποίος μεταφέρθηκε με ίδια μέσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθεια του να βοηθήσει τη μητέρα του.
- Γρίφος η τύχη του Λαριτζανί: Διαψεύδει τον θάνατό του το Ιράν - Νέοι βομβαρδισμοί στη Βηρυτό
- Νέα προθεσμία πήρε ο 23χρονος για τη δολοφονία του Κλεομένη - «Υπάρχει ομερτά» καταγγέλλει η οικογένεια του 20χρονου
- Σκάνδαλο στα social media μετά τα Όσκαρ 2026: Σκουπίδια στο Dolby Theatre και αντιδράσεις για υποκρισία των σταρ
- Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Ο πλανήτης που αποτελείται από λιωμένη λάβα - Ποιος είναι ο μακρινός κόσμος «L98-59d»