Ελλάδα|09.01.2024 19:44

Δολοφονία εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Το βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το έγκλημα και οι καταγγελίες για το παρελθόν του συντρόφου

Newsroom

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την υπόθεση δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, η σορός της οποίας εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας σε μπαούλο στη Χαλκιδική. Η Γεωργία έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό της, ενώ για το άγριο έγκλημα έχουν συλληφθεί ο σύντροφός της και ένας φίλος του, ο οποίος λύγισε και ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα δείχνοντας ως δολοφόνο τον σύντροφο της 41χρονης και σημειώνοντας ότι ο ίδιος βοήθησε μόνο στη μεταφορά της σορού.

Ωστόσο, οι μέχρι τώρα πληροφορίες, δείχνουν ότι και οι δύο άνδρες το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ακινητοποίησαν την Γεωργία στο κρεβάτι του διαμερίσματος που έμενε τους τελευταίους μήνες, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Της επιτέθηκαν με μαχαίρι στον λαιμό τραυματίζοντάς την θανάσιμα ενώ στη συνέχεια της πήραν 80 ευρώ που είχε στην κατοχή της. Στη συνέχεια έβαλαν το άψυχο κορμί στο μπαούλο και την πέταξαν σε ερημικό σημείο στη Χαλκιδική.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η Γεωργία περπατά με τον σύντροφό της πριν τη δολοφονία

Στο βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, η Γεωργία περπατά σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης πιασμένη χέρι-χέρι με τον σύντροφό της λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία με μαχαίρι μέσα στο διαμέρισμά της.

Η γυναίκα, ήταν μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού και κυοφορούσε το δεύτερο παιδί της.

Τον βίαιο χαρακτήρα του φερόμενου ως δράστη αποκαλύπτει η πρώην σύζυγός του με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. «Το 2010 παντρευτήκαμε το 2018 χωρίσαμε. Τώρα είναι ένα τέρας. Βίαιος πολύ. με χτυπούσε και είχα πάει 100 χιλιάδες φορές σε αστυνομικό τμήμα, τους έλεγα ότι είναι επικίνδυνος και δεν μου έδιναν σημασία. Είχα πάει στο αστυνομικό τμήμα στην Πολίχνη, τότε με είχε χτυπήσει στο μάτι. Μετά πήγα, Δωδεκανήσου, Εύοσμο και Κορδελιό. Έκανα τις μηνύσεις, αυτός κρυβόταν γιατί αν περάσει το 48ωρο δεν μπορούν να τον συλλάβουν. Μετά μου ήρθε ένα χαρτί τότε με την ενδοοικογενειακή βία, να πάει στην Τούμπα σε ένα κέντρο για να παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχικής υγείας για να ενταχθεί στην κοινωνία. Δεν ξέρω αν τα παρακολούθησε δεν νομίζω», είπε η γυναίκα στο Mega.

Καταδικάστηκε για διγαμία

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Mega η πρώην σύζυγος του 39χρονου, «Αυτός είχε φιλενάδα. Δεν με πείραζε αυτό, τα παιδιά με ένοιαζαν. Δούλευα, τέλειωσε η σύμβαση και έπρεπε να βρω άλλη δουλειά. Το διαζύγιο βγήκε τον Δεκέμβριο του 2018 αυτός παντρεύτηκε τον Οκτώβριο και καταδικάστηκε για διγαμία. Παντρεύτηκε με μία άλλη γυναίκα που την λένε Μαρία. Την Γεωργία που δολοφονήθηκε δεν την γνωρίζω, ούτε την Μαρία. Το διαζύγιο ήταν να βγει το 2018. Το 2019 έμεινα έγκυος, πίστευα ότι θα κάνουμε επανασύνδεση, με χτυπούσε όταν ήμουν έγκυος. Το έμαθα μετά εγώ αυτό ότι ήταν δίγαμος. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της Γεωργίας».

«Έκλεβε πράγματα από το σπίτι. Και το τάμπλετ των παιδιών. Η αστυνομία μου είπε “να τα βρούμε”. Δεν έκανε χρήση αλκοόλ ή ουσιών. Τελευταία φορά μου είπε ότι θα κάνει παιδί “για να μου μπει στο μάτι”. Δεν ξέρω τι έκανε 2 χρόνια άλλα πιστεύω η οικογένεια της Γεωργίας δεν γνώριζε ότι είχε παιδιά αυτός. Δεν είχε επαφή με τα παιδιά. Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα», κατέληξε η γυναίκα αναφορικά με τον 39χρονο.

Αύριο απολογούνται οι κατηγορούμενοι

Σε βάρος των δύο ανδρών ασκήθηκε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα. Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Αύριο θα να απολογηθούν στον ανακριτή.

έγκυοςειδήσεις τώραδολοφονίαγυναικοκτονίαέγκλημαΘεσσαλονίκη