Ελλάδα|10.01.2024 07:32

Βέροια: Σήμερα η νεκροψία του 6 μηνών αγοριού – Τα νεότερα της υπόθεσης

Newsroom

Σήμερα, Τετάρτη, αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή του 6 μηνών αγοριού το οποίο μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο, αφότου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από την 37χρονη μητέρα του, η οποία κρατείται για ανθρωποκτονία.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα δύο ανήλικα παιδιά της 37χρονης, ειδοποίησαν τους παππούδες για το τραγικό περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη φέρεται να είπε στους γονείς της, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα και είδαν βαριά τραυματισμένο το βρέφος και τις εγγονές τους να ουρλιάζουν, ότι δεν το σκότωσε αυτή αλλά κάποια «αόρατη» δύναμη.

Το βρέφος έφερε σοβαρά τραύματα και δεν είχε σφυγμό. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τη μητέρα για ανθρωποκτονία.

Ο παππούς και η γιαγιά έλεγαν ότι η κόρη τους είχε έντονα ψυχολογικά προβλήματα και πάσχει από βαριά κατάθλιψη, ενώκατά πληροφορίες, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Μαθήτρια στην τάξη που αποδεκατίστηκε στο δυστύχημα των Τεμπών το 2003

Η 37χρονη μητέρα από τη Βέροια, ήταν μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003, όταν 21 παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στην Κοιλάδα των Τεμπών. Η 37χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, φοιτούσε στην ίδια τάξη με τους μαθητές που σκοτώθηκαν πριν από 21 χρόνια. Η ίδια δεν είχε πάει στην εκδρομή, ωστόσο, πηγές που επικαλείται το ίδιο μέσο υποστηρίζουν ότι έκτοτε απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

νοσοκομείοΒέροιαειδήσεις τώραβρέφοςδολοφονία