Ελλάδα|10.01.2024 08:53

Μεσολόγγι: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου - Στο μικροσκόπιο το δεύτερο κινητό του κρεοπώλη

Newsroom

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου από το Μεσολόγγι, καθώς ο κρεοπώλης αφέθηκε για ακόμη μια φορά ελεύθερος αφού κατέθεσε ξανά στην Αστυνομία. Την ίδια ώρα οι Αρχές διευρύνουν τις έρευνές τους και βάζουν στο μικροσκόπιό τους το δεύτερο κινητό του υπόπτου.

Θυμίζουμε ότι ο 50χρονος κρεοπώλης φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε τον 31χρονο πριν την εξαφάνισή του, ενώ από την πρώτη στιγμή επιμένει πως δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην εξαφάνιση.

Σύμφωνα με το messolonghinews.gr, ο κρεοπώλης επιμένει πως το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, μετέφερε τον αγνοούμενο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στη παλαιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων και όπως υποστηρίζει, από εκείνη τη στιγμή δεν τον ξαναείδε.

Στο μικροσκόπιο το δεύτερο κινητό του κρεοπώλη

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 50χρονος κρεοπώλης, το οποίο ενδέχεται να δώσει απαντήσεις στην μυστηριώδη εξαφάνιση του Μπάμπη. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο κρεοπώλης ήταν ο άνθρωπος που συνάντησε τελευταίος τον 31χρονο αγνοούμενο, ενώ είχε κλειστό το τηλέφωνο του τις ώρες που εξαφανίστηκαν τα ίχνη του νεαρού κυνηγού. Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν μια δεύτερη συσκευή που χρησιμοποιούσε και δεν είναι καταχωρημένη στο όνομα του. Η συσκευή ενδέχεται να δώσει νέα στοιχεία στην μυστηριώδη υπόθεση, μετά την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Τι βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές

Όπως έχουν διαπιστώσει αστυνομικοί από βίντεο, ο κρεοπώλης άφησε τον νεαρό στην διασταύρωση, στην συνέχεια μπήκε στην οδό Χατζηκώστα, που περνάει από το νοσοκομείο της πόλης και επέστρεψε σπίτι του μετά από μία ώρα για μια απόσταση μόλις 7 λεπτών.

Στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, ο κρεοπώλης απαντάει πως δεν θυμάται για ποιον λόγο καθυστέρησε τη νύχτα της εξαφάνισης να επιστρέψει στο σπίτι του.

εξαφάνισηΜεσολόγγιμάρτυραςΕλληνική Αστυνομίαειδήσεις τώρααγνοούμενος