Ελλάδα
|
10.01.2024 12:05
Δολοφονία εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι
NewsroomΣτο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασαν το πρωί της Τετάρτης οι δύο κατηγορούμενοι της άγριας δολοφονίας της άτυχης Γεωργίας στην Καλαμαριά, που σόκαρε το πανελλήνιο.
Όπως μεταδίδει το thestival.gr, 39χρονος φερόμενος ως δράστης και ο 34χρονος συνεργός του θα περάσουν το «κατώφλι» του 4ου τακτικού ανακριτή, ενώ αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.
Υπενθυμίζεται πως εις βάρος του συντρόφου της άτυχης γυναίκα και του 34χρονου φίλου του, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
Διαβάστε ακόμη
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)