Ελλάδα|10.01.2024 12:51

Βόλος: Πώς έφτασε στο φονικό 50χρονος - Ο κουνιάδος του εκβίαζε την κόρη του για 3.000 ευρώ

Newsroom

Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για το στυγερό έγκλημα που έγινε χθες το βράδυ στον Βόλο, με δράστη έναν 50χρονο και θύμα τον 33χρονο κουνιάδο του. Το χέρι του 50χρονου όπλισε η αποκάλυψη της 18χρονης κόρης του ότι τη βίαζε ο 33χρονος από τα 9 της χρόνια και το τελευταίο διάστημα την εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιήσει βίντεο και φωτογραφίες.

Η κοπέλα δεχόταν εκβιασμό

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το gegonota.news, η 18χρονη σήμερα κόρη του 50χρονου αναγκάστηκε να εξομολογηθεί όσα είχε περάσει στα χέρια του θείου της, όταν ο  πατέρας της ανακάλυψε ότι δεν πληρωνόταν το ενοίκιο του σπιτιού που η 18χρονη ενοικιάζει στην πόλη που σπουδάζει. Η κοπέλα αρχικά αποκάλυψε στον πατέρα της πως εκβιαζόταν και σε δεύτερο χρόνο έδειξε τον δράστη και όσα συνέβαιναν.

Ο πατέρας ήθελε να καταθέσει μήνυση

Η πρώτη απόφαση του 50χρονου ήταν να υποβάλει μήνυση σε βάρος του κουνιάδου του. Όταν, όμως έμαθε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, προκειμένου αυτές να συμπεριληφθούν στη μήνυση, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του απ’ όσα διάβασε και τον πήρε τηλέφωνο.

Αρχικά οι δύο τους βρέθηκαν στα Αστέρια Αγριάς, όπου λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χέρια. Αφού τον σκότωσε παραδόθηκε στην αστυνομία. Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και εντόπισαν το πτώμα του άνδρα να φέρει τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος, ενώ δίπλα του υπήρχαν κομμάτια μονόκαννου τυφεκίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση

«Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

βιασμόςrevenge pornέγκλημαΒόλοςδολοφονίαπαιδική πορνογραφίαειδήσεις τώρα