Ελλάδα|11.01.2024 11:34

Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην κηδεία της 41χρονης Γεωργίας που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
thesstoday.gr
thesstoday.gr
thesstoday.gr
thesstoday.gr

Θρήνος και οδύνη επικρατεί Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στη Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης όπου έγινε η κηδεία της 41χρονος Γεωργίας την οποία φέρεται να δολοφόνησε ο σύντροφός της και με έναν φίλο του, πέταξε την σορό της σε δύσβατη περιοχή της Χαλκιδικής, αφού την έβαλε σε ένα μπαούλο.

Τραγική φιγούρα η κόρη της 

Φίλοι και συγγενείς συνόδευσαν την γυναίκα που ήταν τριών μηνών έγκυος στην τελευταία της κατοικία, ενώ τραγική φιγούρα είναι η 13χρονη κόρη της αδικοχαμένης.

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 11:00.

Σημειώνεται ότι ο σύντροφός που ακόμα αρνείται την γυναικοκτονία και ο φίλος του, του ομολόγησε το έγκλημα, έχουν συλληφθεί και, πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Φωτογραφία ντοκουμέντο με το μπαούλο

Παράλληλα, είχε έρθει στη δημοσιότητα  και νέα φωτογραφίαντοκουμέντο, όπου φαίνεται ο 39χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονου εγκύου συντρόφου του, να κουβαλά μαζί με τον φίλο του και φερόμενος ως συνεργό του το μπαούλο, μέσα στο οποίο βρισκόταν η σορός της Γεωργίας. Είναι το ίδιο μπαούλο που πέταξαν σε ερημική περιοχή στη Χαλκιδική για να καλύψουν το έγκλημά τους.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το MEGA, κατέβηκε μόνος του από την κατοικία στις 12 τα ξημερώματα, ένα λεπτό αργότερα συνάντησε τον συνεργό του και ανέβηκαν μαζί πάνω, όπου έμειναν περίπου 16 λεπτά μέχρι να τους καταγράψει ξανά η κάμερα να κατεβαίνουν. 

Δεν είναι γνωστό αν αυτό διάστημα η Γεωργία ήταν ήδη νεκρή, όμως το υλικό επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του 34χρονου ότι κάποια στιγμή κατέβηκε στο αυτοκίνητό του. 

Τελικά, οι δύο κατηγορούμενοι, στις 01.45 καταγράφονται να μεταφέρουν στο μπαούλο την άψυχη σορό της 41χρονης, μετά την στυγερή δολοφονία.

Τι προηγήθηκε του φριχτού εγκλήματος

Όπως παραδέχθηκαν και οι δύο συλληφθέντες στους αστυνομικούς που τους εξέτασαν, ήθελαν να σκηνοθετήσουν μια ληστεία εις βάρος της 41χρονης την πΠαραμονή της Πρωτοχρονιάς, με σκοπό να της πάρουν τα κλειδιά του πατρικού της σπιτιού και την επόμενη ημέρα να κάνουν διάρρηξη εκεί για να πάρουν ποσό που υπολόγιζαν ότι ήταν γύρω στα 7000 με 8000 ευρώ.

Σύμφωνα με το Mega, το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο 39χρονος για να έχει άλλοθι πήρε την 41χρονη από το κατάστημα που εργαζόταν για να πάνε μαζί στο διαμέρισμά του στην Καλαμαριά. Εκεί τους περίμενε κουκουλοφόρος ο 34χρονος φίλος του.

Όταν έφτασαν, επιτέθηκε στην 41χρονη, τη φίμωσε, της έδεσε τα χέρια και την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Μέσα στο σκοτάδι, τον ρόλο του ληστή άρχισε να παίζει και ο 39χρονος αλλάζοντας τη φωνή του.

Η δολοφονία

Ο 34χρονος συνεργός ισχυρίζεται ότι  κατέβηκε στο αυτοκίνητό του και μετά από λίγο τον φώναξε ο 39χρονος λέγοντάς του ότι σκότωσε την 41χρονη και του ζήτησε βοήθεια.

Πιθανότατα,  η 41χρονη αντιλήφθηκε ότι ο ληστής ήταν ο ίδιος ο σύντροφός της και τότε ο 39χρονος φέρεται να αποτελείωσε την 41χρονη μητέρα και έγκυο με μαχαιριά στον λαιμό.

ειδήσεις τώραγυναικοκτονίαδολοφονίαέγκυοςΘεσσαλονίκηκηδεία