Ελλάδα|12.01.2024 14:46

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Στο «φως» η διαγραμμένη συνομιλία του με τον κρεοπώλη - Στο μικροσκόπιο τα βίντεο με τις κινήσεις του

Newsroom

Στο κινητό του 50χρονου κρεοπώλη έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ανακτηθεί ήδη συνομιλίες που δείχνουν πως οι δύο τους τσακώθηκαν σε μηνύματα για χρήματα που χρωστούσε ο πρώτος στον αγνοούμενο.

Στο φως η διαγραμμένη συνομιλία 

Η συνομιλία αυτή είχε γίνει μέσω του facebook, λίγες ώρες πριν συναντηθούν οι δύο τους και εξαφανιστεί μυστηριωδώς ο 31χρονος. Μάλιστα, ο κρεοπώλης φαίνεται πως την είχε διαγράψει αλλά τα εγκληματολογικά εργαστήρια την ανέκτησαν από το cloud.

Οι δύο φέρεται να είχαν έντονη διένεξη ενώ και το γεγονός πως έχουν βρεθεί αναντιστοιχίες της κατάθεσης του 50χρονου για το πώς κινήθηκε με όχημά του αλλά και το ότι είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο στο σπίτι ενώ πήγαινε να συναντήσει τον 31χρονο, τον καθιστούν όλο και πιο ύποπτο, με το σενάριο για εγκληματική πράξη να είναι το κύριο.

Τα βίντεο που έχουν εξετάσει οι Αρχές με τις κινήσεις του 

Σε δύο βίντεο που παρουσίασε ο Alpha φαίνεται πως ο κρεοπώλης με το όχημά του να κατευθύνεται προς το Ευηνοχώρι, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε στις Αρχές. Έπειτα από 52 λεπτά, το όχημα του επιστρέφει στο Μεσολόγγι.

Επίσης, κάμερα κλειστού κυκλώματος τον έχει καταγράψει την ώρα που μπαίνει σε σούπερ μάρκετ, μετά την συνάντησή του με τον αγνοούμενο από όπου προμηθεύτηκε μόνο ένα ρολό χαρτί κουζίνας.

11 λεπτά εξέπεμψε το κινητό του αγνοούμενου 

Παράλληλα, σύμφωνα επίσης με τον Alpha, το κινητό του αγνοούμενου φαίνεται πως εξέπεμψε 11 λεπτά στο ίδιο σημείο, στη θαλάσσια περιοχή, και το στοιχείο αυτό θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό για να εξιχνιαστεί η υπόθεση.

Αρνείται την εμπλοκή του ο κρεοπώλης και επικαλείται κενά μνήμης 

Σημειώνεται πως, ο 50χρονος κρεοπώλης υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Μπάμπης.

Πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι σε μια από τις καταθέσεις του ο κρεοπώλης αποκάλυψε ότι «κάτι έκαναν» μέσα στο αυτοκίνητο οι δυο άνδρες, που εξετάζεται ως ένα πιθανό, σοβαρό συμβάν, το οποίο μπορεί να έχει «ανατρεπτική» διάσταση στην υπόθεση. Αν ισχύουν τα όσα υποστήριξε ο κρεοπώλης, θα φανεί, εφόσον είναι νεκρός ο 31χρονος Μπάμπης, μόλις ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα ο κρεοπώλης κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, στην οποία υπεβλήθη επειδή κατείχε παράνομα ένα μαχαίρι 10 εκατοστών, κατέθεσε ότι έκανε χρήση χασίς και γι’ αυτό δεν θυμάται τις κινήσεις του μόλις άφησε τον Μπάμπη στο σημείο των ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Δεν είναι σε θέση, δηλαδή, να περιγράψει στους αστυνομικούς πού πήγε, αν περιπλανήθηκε για πάνω από 1 ώρα από τη στιγμή που αποβίβασε – όπως ο ίδιος υποστηρίζει – τον 31χρονο από το τζιπ του. Όπως τους είπε, χαρακτηριστικά, έχει κενά μνήμης.

Μεσολόγγιέρευνεςεξαφάνισηαστυνομίαειδήσεις τώρα