Ελλάδα|12.01.2024 12:30

Ξαφνικά όλη η Ελλάδα θέλει να πάρει αυτή τη Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ

Newsroom

Τα πάνω κάτω έφερε  η νέα επίσημη ανακοίνωση για την Πιστοποίηση Ιταλικών που αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ για έξτρα μοριοδότηση ως 2η ξένη Γλώσσα.

Και ξαφνικά όπως είχε γίνει με την Πιστοποίηση Αγγλικών που δίνει σε ΌΛΟΥΣ 5 δωρεάν επανεξετάσεις (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και εγγύηση επιτυχίας έτσι τώρα όλη η Ελλάδα «τρέχει» να προλάβει να πάρει Πιστοποίηση Ιταλικών (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) μέσω του προγράμματος goLearn.

Γιατί αυτή η Πιστοποίηση λύνει τα χέρια σε όσους ήθελαν 2η Ξένη Γλώσσα

Ο Νίκος Αλμπάνης υπεύθυνος Μοριοδοτήσεων για το Δημόσιο στον φορέα goLearn μας εξηγεί για ποιο λόγο η 2η Ξένη Γλώσσα είναι πολυπόθητη για όσους  ενδιαφέρονται να διορισθούν στο Δημόσιο και γιατί η αυτή η Πιστοποίηση Ιταλικών έχει κάνει τόσο «χαμό»

«Είναι κάτι που έχουν πολύ λίγοι υποψήφιοι για διορισμούς και προσλήψεις. Η Πιστοποίηση αυτή τώρα τους λύνει τα χέρια γιατί μπορούν να την πάρουν εύκολα και άμεσα ώστε να αποκτήσουν συγκριτικό πλεονέκτημα στη μοριοδότηση» μας εξηγεί ο Νίκος Αλμπάνης

Πώς όλη η Ελλάδα τώρα τρέχει να πάρει αυτή την Πιστοποίηση Ιταλικών

Πλέον υπάρχει ειδικά σχεδιασμένο επιμορφωτικό πρόγραμμα προετοιμασίας όπου οι υποψήφιοι μπορούν να πάρουν την Πιστοποίηση Ιταλικών που προωθεί η goLearn εύκολα και άμεσα.

Άρα όσοι έχουν και 2η ξένη Γλώσσα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες για διορισμό.

Πλέον μπορούν εύκολα να πάρουν τα Ιταλικά.

Πώς ακόμα και οι Εκπαιδευτικοί εκτοξεύονται στους Πίνακες με τα Ιταλικά.

Το 70% όσων πηγαίνουν στην goLearn για να πάρουν την Πιστοποίηση Ιταλικών είναι εκπαιδευτικοί.

Όλοι άλλοι είναι όσοι θέλουν να πάρουν Πιστοποίηση Ιταλικών για το ΑΣΕΠ και παράλληλα να μάθουν και την Γλώσσα

Αυτό συμβαίνει γιατί στους πίνακες των εκπαιδευτικών (κατάταξη με βάση τα μόρια) η 2η ξένη γλώσσα τους απογειώνει καθώς τώρα αρχίζει και μαθεύετε πως με το ειδικά εξειδικευμένο πρόγραμμα της goLearn μπορείς να πάρεις εύκολα το Πιστοποιητικό.

Πηγή: alfavita.gr.

ΑΣΕΠιταλικά