Ελλάδα|14.01.2024 23:35

Μεσολόγγι: «Οι ελπίδες μας μηδενίζονται» λέει η αδερφή του 31χρονου που εξαφανίστηκε

Newsroom

Παραμένει η αγωνία για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Η αδερφή του υποστηρίζει ότι ο αδερφός της έχει πάθει κάτι κακό ενώ οι ελπίδες εξανεμίζονται.

Του έχει συμβεί κάτι κακό - Αποκλείεται να έκανε κακό στον εαυτό του

Η αδερφή του, Χριστίνα, μιλώντας στο Star, απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ίδιος να έχει κάνει κακό στον εαυτό του και τόνισε ότι έκαναν σχέδια για το μέλλον: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει κάνει κακό στον εαυτό του, κάναμε σχέδια. Μετά από δέκα ημέρες, δυστυχώς οι ελπίδες μας να ζει μηδενίζονται. Πιστεύω ότι του έχει συμβεί κάτι κακό και απλά προσπαθούμε να βρούμε πού είναι. Δεν ξέρω αν φοβόταν κάτι και είχε μαζί την καραμπίνα» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.Σε ερώτηση εάν τα χρήματα που είχε δανείσει στον 50χρονο κρεοπώλη είναι πιθανόν να κόστισαν τη ζωή στον 31χρονο, η αδερφή του Μπάμπη τόνισε ότι: «Αυτό πιστεύω κι εγώ. Γιατί αν ισχύει το μήνυμα ότι του ζήτούσε ο αδερφός μου επίμονα τα χρήματα και όπως ξέρουμε κι εμείς σαν οικογένεια του είχε πει πριν φυγει για Ιταλία ότι ήθελε τα χρήματά του, πιστεύω εάν τον πίεσε πολύ μπορεί αυτός ο άνθρωπος ή ο οποιοσδήποτε άνθρωπος να του έκανε κακό».

Παράλληλα, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει: «Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν κάτι. Όχι απαραίτητα ότι εμπλέκονται στην εξαφάνιση ή σε ό,τι του έχει συμβεί, αλλά ότι έχουν ακούσει κάτι. Και χθες κάτι άκουσα, για ένα ηχητικό ντοκουμέντο και έψαχνα όλη τη μέρα ποιος το έχει αυτό το ηχητικό. Όλα συζητούνται εδώ. Όλα μαθαίνονται. Ζητάω όποιος γνωρίζει, να μιλήσει. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου συμβεί και εσένα κάτι αντίστοιχο. Μιλήστε για τη μάνα. Πιστεύω τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Απλά επειδή υπάρχουν εγκλήματα που υπάρχουν κατηγορούμενοι και δεν εντοπίζεται το σώμα του αγνοούμενου θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είμαστε στην ίδια μοίρα» είπε η αδερφή του 31χρονου, Χριστίνα.

 Νέο πρόσωπο-«κλειδί» θα καταθέσει για την εξαφάνιση του 31χρονου

Ειδικότερα, τις επόμενες ώρες αναμένεται να κληθεί να καταθέσει από τις Αρχές πρόσωπο - «κλειδί», που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον του κρεοπώλη -ο οποίος ήταν το τελευταίο άτομο που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο.

Από την ανάκτηση δεδομένων στο κινητό του 51χρονου προέκυψε συνομιλία με αυτό το πρόσωπο, σε μία πολύ επίμαχη στιγμή, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Alpha.

Σε συγκεκριμένο σημείο οι έρευνες

Αύριο, Δευτέρα, οι έρευνες θα επικεντρωθούν σε συγκεκριμένη περιοχή, στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, για δύο λόγους:

  • το τελευταίο στίγμα ρου κρεοπώλη οδηγεί εκεί
  • υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει το αυτοκίνητό του να κινείται σε αυτόν τον δρόμο

Τέλος, γνωστοποιείται πως στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ υπάρχουν και εξετάζονται δύο κινητά. Το ένα είναι παλιά συσκευή του αγνοούμενου και το δεύτερο βρέθηκε στην περιοχή όπου θα επικεντρωθούν οι έρευνες.

εξαφάνισηειδήσεις τώραΜεσολόγγι