Ελλάδα|15.01.2024 18:40

Βόλος: «Τον φοβόμουνα - Με παρενοχλούσε από τα 9 μου» - Τι αποκάλυψε η 18χρονη για τον 33χρονο που τη βίαζε

Newsroom

Τα όσα φρικτά έζησε στα χέρια του θείου της τον οποίο σκότωσε ο πατέρας της όταν έμαθε ότι τη βίαζε για χρόνια, περιγράφει η 18χρονη από τον Βόλο. Η ίδια αποκαλύπτει ότι όλα ξεκίνησαν στην ηλικία των 9 ετών ενώ βιάστηκε από τον θείο της στα 12. Στη συνέχεια την εκβίαζε με επίμαχα βίντεο. 

«Με παρενοχλούσε από τα 9 μου και στα 12 άρχισε ο βιασμός μου» λέει με τρεμάμενη φωνή η νεαρή κοπέλα για τον θείο της.

«Σε ηλικία 9 χρονών δέχτηκα την πρώτη σεξουαλική επίθεση από τον… Είναι ο αδελφός της μητριάς μου. Με έβαλε να ξαπλώσω δίπλα του με πρόφαση να δούμε κάποια ταινία. Πέρασε το χέρι του γύρω από το λαιμό μου και ύστερα το κατέβασε στο στήθος μου. Όσο περνούσε η ώρα με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία. Μου έλεγε να κοιμηθώ, προσποιούνταν και ο ίδιος ότι κοιμόταν αλλά με το χέρι του προσπαθούσε να με ακουμπήσει.

Μέχρι τα 12 με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία και έκανε κινήσεις με σκοπό να τον χαϊδέψω. Απομάκρυνα το χέρι μου όμως. Μου ασκούσε πίεση και συνέχιζε να με ακουμπά σε σημεία που δεν έπρεπε. Άλλες φορές μου έβγαζε τη μπλούζα και με χάιδευε στο στήθος. Κάθε προσπάθειά μου να απομακρυνθώ ήταν άδικος κόπος» είπε στο MEGA.

Την εκβίαζε με βίντεο

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι πριν δυο μήνες αναγκάστηκε να τον ξαναδεί και να υποστεί ξανά κακοποίηση καθώς την εκβίαζε με βίντεο. «Αναγκάστηκα να βρεθώ μαζί του γιατί μου έλεγε ότι αν δεν τον συναντούσα, θα έστελνε ένα βίντεο που είχε στο κινητό του με εμένα και αυτόν. Επιβιβάστηκα στο αυτοκίνητό του και κάποια στιγμή βγήκα από αυτό γιατί αισθανόμουν ότι δεν ήθελα να είμαι σε κοντινή επαφή μαζί του. Του ζήτησα να μην με ξαναενοχλήσει και μου είπε “εντάξει, αυτή θα είναι η τελευταία φορά”» είπε.

Το βίντεο είναι 36 δευτερολέπτων και τραβήχτηκε όταν η 18χρονη ήταν 13 ή 14 ετών, όπως ανέφερε η ίδια.

«Το βίντεο είναι υπαρκτό, το έχω δει. Μου το είχε δείξει πριν από ένα χρόνο σε φωτογραφίες καρε – καρέ και το Νοέμβρη πριν συναντηθούμε τελευταία φορά μου το έστειλε στο κινητό μου μέσω του κινητού του και μετά το διέγραψε. Το βίντεο αυτό έχει διάρκεια 36 δευτερόλεπτα. Φαίνεται ότι είναι στο σπίτι, στο δωμάτιο μου στην Αργαλαστή. Δεν φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του αλλά φαίνεται το τατουάζ που είχε. Εγώ ήμουν στο κρεβάτι σε άσχημη κατάσταση. Εκείνος ήρθε από πάνω μου. Πρέπει να ήμουν 13 ή 14 ετών τότε. Δεν το επέτρεψα ποτέ όλο αυτό».

Πότε αποκάλυψε η 18χρονη την απόλυτη φρίκη που ζούσε

Η 18χρονη έγραψε σε ένα τετράδιο όλα όσα συνέβησαν από την πρώτη σεξουαλική παρενόχληση. Την Τρίτη το πρωί έσπασε και αποκάλυψε στον πατέρα της το όνομα του κακοποιητή της. Στην αρχή δεν κατονόμασε τον βιαστή της καθώς φοβόταν, όπως είπε.

«Ο πατέρας μου ενημερώθηκε από την σπιτονοικοκυρά ότι χρωστούσα 4 ενοίκια ύψους 1.040 ευρώ. Τα χρήματα αυτά μου τα είχε δώσει ο πατέρας μου όμως δεν τα είχα καταβάλει. Την επόμενη μέρα το πρωί, ο πατέρας μου ήρθε να με βρει. Στην αρχή δεν ήθελα να του πω. Αργότερα όμως, του εξήγησα όλη την ιστορία από την αρχή. Του ζήτησα να παραμείνει ψύχραιμος και αποφάσισα να του αποκαλύψω όσα μου είχαν συμβεί πολλά χρόνια πριν» εξομολογείται.

«Τον χτύπησα...»

«Στο γραφείο του δικηγόρου, ο πατέρας μου έδειχνε ανήσυχος, ταραγμένος, στεναχωρημένος. Δεν τον είχα ξανά δει έτσι. Τότε μου λέει “τον χτύπησα, δεν ξέρω αν είναι νεκρός”. Δεν μου είπε ποιον αλλά εγώ κατάλαβα ποιον εννοούσε. Με έπιασε κρίση πανικού. Δεν θυμάμαι πολλά. Θυμάμαι ότι πήρε την αστυνομία ο πατέρας μου και τους είπε “έχω χτυπήσει κάποιον, είναι ένα ασημί αυτοκίνητο, δεν ξέρω αν είναι νεκρός ή ζωντανός. Σε 10 λεπτά θα έρθω να παραδοθώ”» συγκλονίζει το κορίτσι περιγράφοντα τη στιγμή μου ο πατέρας αποκάλυψε πως σκότωσε τον 30χρονο.

Προσωρινά ελεύθερος ο 50χρονος 

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε, μετά από διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή, ο 50χρονος πατέρας της 18χρονης. Η διαφωνία θα λυθεί εντός 5 ημερών, όπως προβλέπει ο νόμος, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό και, όπως έγινε γνωστό, θα φιλοξενηθεί στο σπίτι της κόρης του στον Βόλο. Η ανακοίνωση της απόφασης έγινε δεκτή με κλάματα και χειροκροτήματα από τους συγγενείς του 50χρονου, που βρίσκονταν στα δικαστήρια του Βόλου.

κακοποίησηβιασμόςειδήσεις τώραΒόλος