Ελλάδα|15.01.2024 21:39

Νέος Κόσμος: Αποκαλυπτικό έγγραφο της ΕΛΑΣ - Πιθανός στόχος ο Βαγγέλης Ζαμπούνης εδώ και δύο χρόνια

Newsroom

Σύμφωνα με έγγραφο που είχε συντάξει η αστυνομία, ο Βαγγέλης Ζαμπούνης, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (14/01) στον Νέο Κόσμο, ήταν πιθανός στόχος.

Φαίνεται ότι, ο 44χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα της μαφιόζικης επίθεσης στον Νέο Κόσμο και είχε επί χρόνια το παρατσούκλι «Ζαμπόν», επί σειρά ετών υπήρξε ο βασικός εκτελεστής της «Greek Mafia».

Για άγνωστους λόγους σταμάτησε η επιχείρηση της αστυνομίας

Στο έγγραφο με τίτλο «ΣΚΙΕΣ» που παρουσίασε το Mega αναφέρονταν ονόματα εμπλεκόμενων με τον πόλεμο της νύχτας. Μεταξύ των οχτώ ονομάτων, πρώτο υπήρξε αυτό του Βαγγέλη Ζαμπούνη. Η σχετική επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και, στο πλαίσιό της, περιλαμβάνονταν και η επιτήρηση των συγκεκριμένων ποινικών αλλά και μερικές φιλικές ανακρίσεις, ώστε να σταματήσει ο -μέχρι τότε- πόλεμος της νύχτας.

Μάλιστα, για αρκετούς μήνες, ο στόχος της ΕΛ.ΑΣ. είχε επιτευχθεί. Ωστόσο, η αστυνομία σταμάτησε για άγνωστους λόγους την επιχείρηση, εν μέσω διατύπωσης από διάφορες πλευρές της άποψης ότι, η ΕΛ.ΑΣ., δεν μπορεί να συνομιλεί με νονούς της νύχτας. Ωστόσο, το τέλος του προγράμματος άνοιξε έναν νέο κύκλο αίματος. Χαρακτηριστικά, το δεύτερο όνομα που αναφέρεται στο έγγραφο, είναι αυτό του ανθρώπου που δολοφονήθηκε στον Κορυδαλλό, προ μερικών μηνών.

ειδήσεις τώραεκτέλεσημαφίαΝέος Κόσμος