Ελλάδα|17.01.2024 08:21

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ανατροπή για τις κηλίδες αίματος σε βάρκα - Η ερώτηση του κρεοπώλη κινεί υποψίες

Newsroom

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των Αρχών στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι ενώ απαντήσεις για τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν σε μια βάρκα έδωσαν τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

H συγκεκριμένη βάρκα δε διερευνήθηκε τυχαία από τις Αρχές, διότι φαίνεται να ανήκει σε πρόσωπο γνώριμο του κρεοπώλη, ο οποίος ήταν και το τελευταίο άτομο που είδε τον αγνοούμενο ζωντανό. Μάλιστα, το πρόσωπο αυτό προέκυψε στους Αστυνομικούς μετά από διερεύνηση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου, ο οποίος φέρεται να επικοινώνησε μαζί του αρκετές φορές μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Σύμφωνα με το tempo24.gr. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι οι κηλίδες αίματος ανήκουν σε ζώο, και μάλιστα κάποιο πτηνό.

Οι αντιθέσεις του κρεοπώλη

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας ο κρεοπώλης έχει υποπέσει σε αρκετές αντιθέσεις. Για παράδειγμα, ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να διανύσει μια διαδρομή επτά λεπτών.

Ακόμα είπε ότι ο Μπάμπης του είπε ότι θα πάει για κυνήγι, αλλά δεν του είπε με ποιον. Ωστόσο, ο αγνοούμενος δεν ήταν ντυμένος για κυνήγι. Τέλος, ισχυρίστηκε ότι ξέχασε το κινητό του στο σπίτι, αλλά έχει σβήσει συνομιλία που είχαν για τα χρήματα που του είχε δανείσει ο Μπάμπης. 

Οι επίμονες κλήσεις

Το διάστημα που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης, ο 50χρονος κρεοπώλης, επί 40 λεπτά επιχειρούσε επίμονα να επικοινωνήσει με μια γυναίκα και έναν άνδρα. Η γυναίκα δεν απάντησε αλλά βρήκε τον άνδρα με τον οποίο συνομίλησαν τηλεφωνικά αλλά και με μηνύματα μέσω εφαρμογής, τα οποία αμφότεροι διέγραψαν, ενώ ο ίδιος ο κρεοπώλης τον ανέφερε.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το κινητό του κρεοπώλη προς εξέταση από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και πιθανόν να τον καλέσουν για ανάκριση σήμερα. Επίσης, αναμένεται να κατασχεθεί και το κινητό της γυναίκας.

Οι περίεργη ερώτηση

Τέλος, σύμφωνα με το MEGA, ο 50χρονος κρεοπώλης, όταν προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα και κρατήθηκε προσωρινά στο κελί με άλλους τρεις συγκρατούμενούς του, ρωτούσε να μάθει «τι γίνεται στον Κορυδαλλό» και τις συνθήκες που επικρατούν στη φυλακή.

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, είπε ότι «υπήρχε άλλος κρατούμενος, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι ο κρεοπώλης του είπε πως ''αυτό που έχω κάνει δεν πρόκειται να το αποκαλύψω''».

ειδήσεις τώραΜεσολλόγιεξαφάνισηκρεοπωλείο